Ana SayfaÜnlülerEce Erken: Serdar Ortaç, Sevgilimle Beni Ayırdı!

İlgili Postlar

Ece Erken: Serdar Ortaç, Sevgilimle Beni Ayırdı!

Ece Erken: Serdar Ortaç, sevgilimle beni ayırdı! Söylemezsem Olmaz programının yorumcusu Ece Erken, yaptığı açıklamayla tüm dikkatleri üzerine çekti. Eski sevgilisi ile ayrılmasına sebep olarak Serdar Ortaç’ı gösteren Ece Erken, neler anlattı? İşte haberimiz hakkında merak ettiğiniz tüm detaylar…

Ece Erken:”Eymen kimin soyadını isterse onu alsın!”

Ece Erken: Serdar Ortaç, sevgilimle beni ayırdı!

Ece Erken: Serdar Ortaç, sevgilimle beni ayırdı! Beyaz Tv’de ekrana gelen Söylemezsem Olmaz isimli programın sunucuları Ece Erken ve Bircan Bali’nin, Serdar Ortaç’ın eşi Chloe Loughnan’ın ABD’de darp edildiği ile ilgili iddialar hakkında konuşması magazin gündemine yeni bir bomba yarattı.

Programda, Miami’de geçirdiği kaza yüzünden uzun süredir tedavi gören Chloe Loughnan’ın aslında darp edildiği iddiasının konuşulması üzerine Serdar Ortaç’ın sosyal medya hesabından paylaştığı gönderi ortalığı karıştırdı.

Serdar Ortaç'ın eşi Chloe Loughnan'ın darp edildiği iddia edildi
Serdar Ortaç’ın eşi Chloe Loughnan’ın darp edildiği iddia edildi

Ece Erken kimdir?

Yalan söylüyorsunuz!

Konu hakkında bir açıklama yapan Ortaç, “Yalan söylüyorsunuz. Ben karımın sağlığı düzelsin diye uğraşıyorum. Siz bugün televizyona çıkmışsınız ‘karısı dayak yedi, kaza yapmadı’ diyerek konuşuyorsunuz. “Ben sizin karınıza karısı dayak yedi desem…” diyerek fitili ateşledi.

Bugün yayınlanan programda bu konu hakkında konuşan Ece Erken, Serdar Ortaç’ın etikten bahsedecek en son insan olduğunu iddia ederek yıllar önce yaşadıkları bir olayı itiraf etti.

Etikten bahsetmesi gereken en son kişilerden biridir Serdar!

Ortaç ile yaşadığı o  anlatan Ece Erken, şunları söyledi:

“Bundan iki yaz evvel Serdar Ortaç ve eşiyle birlikte yemek yiyorduk. Yanımda o zaman ki erkek arkadaşım Nazım Bey de vardı. Nazım Bey’in boşanma davası o sırada devam ediyormuş ama ben bilmiyordum. Çünkü o esnada 10 senelik sevgilisinden ayrılmıştı ve haliyle boşanma davasının devam ettiği aklıma gelmedi.

Biz yemek yerken Serdar durup dururken erkek arkadaşım Nazım’ın eski sevgilisinde bahsetti. ‘Kız sürekli ağlıyor. Çok üzülüyorum’ dedi. Ben de ‘Ne oluyoruz’ dedim. 1-2 aydır tanımaya çalıştığım erkek arkadaşımın eski kız arkadaşından masada ben varken neden bahsediyorsun? Etikten bahsetmesi gereken en son kişilerden biridir Serdar. Ben bu saygısızlığa bozulup masayı terk ettikten sonra olayın akşamında Serdar ve eşi erkek arkadaşımı eski sevgilisiyle barıştırıyorlar ve biz o zaman ki erkek arkadaşım Nazım Bey ile ayrılıyoruz…”

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler