Ana SayfaDedikoduEce Erken:"Eymen kimin soyadını isterse onu alsın!'

İlgili Postlar

Ece Erken:”Eymen kimin soyadını isterse onu alsın!’

Ünlü sunucu  Ece Erken, boşandığı eşi Serkan Uçar’ın kendisine ödediği nafakadan vazgeçmesi halinde oğulları Eymen’e Erken soyadını vermesi içi yaptığı teklifle ilgili, “Yeri gelirse ben de dava açılabilirim, Işın Karaca da yaptı, Eymen büyüdüğü zaman kimin soyadını isterse karar verip alsın” cevabını verdi.

Ece Erken, daha önce boşanma davasıyla ilgili konuştuğu için kendisine küstüğünü belirtip ‘Beni düşman ilan etti’ dediği Demet Akalın’la sosyal medyadan hala takipleştiklerini söyledi.

Ece Erken Kimdir?

“Kendi kararını versin…”

Etiler Serafina’da objektiflere yansıyan Ece Erken, sunuculuk yaptığı magazin programında Demet Akalın’ın boşanmasıyla ilgili yorum yaptığı için ünlü şarkıcının kendisine küstüğünün hatırlatılması üzerine “Sıkıntı yok birbirimizi sosyal medyadan takip ediyoruz, takipten anlıyorum sıkıntılı mı değil mi? Benim Demet’i silecek durumum yok sıkıntım yok kimseyle. Program nedeniyle fazla sıkıntı yaşamıyorum zaten tanımadıklarım hakkında fazla yorum yapmıyorum tanıdıklarım da bozulmuyor, doğruları söylüyorum” ifadelerini kullandı. Erken, boşandığı eşi Serkan Uçar’ın kendisine ödediği nafakadan vazgeçmesi halinde oğulları Eymen’e Erken soyadını vermesi içi yaptığı teklifle ilgili soru üzerine ise “Yeri gelirse ben de dava açılabilirim, Işın Karaca da yaptı, Eymen büyüdüğü zaman kimin soyadını isterse karar verip alsın” cevabını verdi.

“Benim kimseyle bir küslüğüm yok!”

Ayrıca son dönemde küslükleri ve barışmalarıyla gündem olan Ece Erken son olarak annesi ve Demet Şener’le barışmıştı. Erken, “Ben kimseyle küs kalamıyorum. Kimseye bir kırgınlığın yok. Kimseyle küs değilim” dedi. Demet Şener’le barışmasına yakın dostu Demet Akalın tarafından tepki geldi mi? sorusuna; “Benim kimseyle bir küslüğüm yok. Öyle bir şey olmadı” diye yanıt verdi.

Bir kozmetik mağazasında alışveriş yapan Ece Erken, objektifleri fark edince, “Bu kötü halimle çekmeyin” diye konuştu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler