Ana SayfaDizilerDeniz Çakır ve Erken Petekkaya'nın Dizisi Gene Çok Konuşulacak 2.Tanıtımı Yayınladı!

İlgili Postlar

Deniz Çakır ve Erken Petekkaya’nın Dizisi Gene Çok Konuşulacak 2.Tanıtımı Yayınladı!

Magazin dünyasını sosyal medyada yaptığı yorumlarıyla kasıp kavuran Deniz Çakır bugünde yeni tanıtım filmi yayınlanan dizisi Vurgun ile gündemde! Vurgun’da neler olacak?  Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin ardından yeniden ekranlara dönen Deniz Çakır ile Erkan Petekkaya’nın baş rolünde oynadıkları Vurgun dizisinin 2. tanıtımı da yayınlandı. Vurgun dizisi neden çok konuşuldu? Vurgun dizisi ne zaman yayınlanacak? Tüm merak ettiklerinize haberimizden ulaşabilirsiniz.

Vurgun neden çok konuşuldu?

Herkesin dilinden düşürmediği Vurgun dizisi; FOX’un GOLD Film/Faruk Turgut imzalı, güçlü kadrosuyla dikkat çeken iddialı dizisi Vurgun’un tanıtımı dikkat çekti. Sosyal medyada yeni tanıtımı izleyenler, diziyi merakla beklediklerini dile getiriyorlar. 10 yıl boyunca komada kalan ve bir anda uyanan başrol karakteri Kemal ve sonrasında yaşadıklarının hikaye edildiği dizi, yakında izleyicisi ile buluşacak.

Vurgun dizisi ne zaman yayınlanacak?

Vurgun dizisinin yayınlanacağı tarih henüz netleştirilmedi. Çok yakında izleyiciyle buluşacak olan merakla beklenen Vurgun dizisinin oyuncu kadrosunda başarılı oyuncu Erkan Petekkaya, Deniz Çakır, Emre Kınay’ın yanı sıra, Begüm Birgören, Cemal Toktaş, Altan Erkekli, Aliye Uzunatağan, İnanç Konukçu, Mehmet Bozdoğan, Berna Koraltürk, Filiz Ahmet ve Cenk Kangöz gibi başarılı oyuncular yer alıyor.

Vurgun’un  ilk bölüm 2’nci fragmanı

Farklı hikayesiyle ekranlara gelecek dizi Vurgun’da, on yıl sonra komadan uyanan “Kemal”in hikayesini konu alan dizi yakında Fox Türkiye’de yayınlanacak. Herkesin merak ettiği, Vurgun dizisinin ilk bölüm 2’nci fragmanı şu şekilde;

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler