Ana SayfaDizilerNefeslerin Tutulacağı Bir Zamanlar Çukurova'nın Bugün Yeni Bölümü Yayınlayacak Mı?

İlgili Postlar

Nefeslerin Tutulacağı Bir Zamanlar Çukurova’nın Bugün Yeni Bölümü Yayınlayacak Mı?

Bir Zamanlar Çukurova dizisi geçtiğimiz hafta yayın gününde (Perşembe) yeni bölümüyle ekranlara gelmemişti. Bugün akşam yayınlanması gereken Bir Zamanlar Çukurova 17. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Yeni bölüm ne zaman? Dizi tutkunlarının Bir Zamanlar Çukurova hakkında tüm merak ettiği soruların cevapları haberimizde…

17. yeni bölüm bugün yayınlanacak mı?

Yılbaşı’ndan birkaç gün sonra yayın gününde yeni bölümü yayınlanmayan dizi Bir Zamanlar Çukurova 17. yeni bölüm için heyecanlı bekleyiş sürüyor. Atv ekranlarında perşembe akşamları ekrana gelen Bir Zamanlar Çukurova dizisinde son olarak Yılmaz’ın Züleyha tarafından yapılan kırlente büyük bir rakam teklif etmesi gözlerin bir anda Yılmaz’a çevrilmesine neden oldu. İzleyenler nefeslerini tuttu Zülayha’nın yaptığı el emeği kırlenti kim alacak diye beklerken yeni bölüm fragmanında tüyolar verecekler mi? Peki Bir Zamanlar Çukurova 17. yeni bölümü ile bu akşam ekrana gelecek mi?

Gelin Züleyha konakta güveni sağladı

Atv ekranlarında perşembe akşamlarının vazgeçilmezi haline gelen dizi Bir Zamanlar Çukurova 17. yeni bölüm için takipçilerin heyecanlı bekleyişi sürüyor. İzleyenlerin sosyal paylaşım platformlarından yorumları gün geçtikçe artıyor; Bir Zamanlar Çukurova dizisi son bölümünü hatırlayacak olursak yeni bey olan yakışıklı oyuncu Yılmaz’ın Züleyha’nın yaptığı kırlente yaptığı teklif herkesi şaşkına çevirmişti. Züleyha tarafından Şermin’e oynanan oyun Demir ve Hünkar Yaman tarafından büyük panikle karşılanmış, Züleyha ise konakta güveni bir kez daha sağlamlaştırmayı başarmıştır. Züleyha’nın nikahlı eşi Demir ve eskiden beri gönlünü verdiği oğlunun babası Yılmaz arasında yaşanan çekişme her geçen gün gün güç savaşına dönüşürken ikili birbirini bitirmek için hamlelerini yapmaya devam edecektir. Yeni bölümde ikili arasında geçen sert rüzgarlar durulacak mı? Yılmaz’ın Züleyha’nın el emeği kırlenti alma eğilimi Demir’i çileden çıkaracağa benziyor. Yeni bölümde izleyenleri neler bekliyor?

Bir Zamanlar Çukurova’nın 17. Bölüm Fragmanı geldi mi?

16 Bölümlük geçmişiyle sabit bir izler kitleye ulaşan ve Perşembe akşamları ekrana gelen Bir Zamanlar Çukurova 17. yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. ATV ekranında yayınlanan reyting rekortmeni dizi Bir Zamanlar Çukurova dizisinin 24 Ocak Perşembe akşamı ekrana gelmesi bekleniyor. Reklam anlaşmaları nedeniyle yeni bölümlerin yayınlanmaması kararı alan kanallar bu süre zarfında reklam anlaşmalarını tamamlayacak.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler