Ana SayfaDizilerKardeş Çocukları 5. Bölüm Ön İzleme Yayınlandı! Yıldırım Ümran'ı Buldu Ama!

İlgili Postlar

Kardeş Çocukları 5. Bölüm Ön İzleme Yayınlandı! Yıldırım Ümran’ı Buldu Ama!

Kardeş Çocukları 4.son bölümü ile Star Tv ekranlarında izleyicisi ile buluştu. Hayat, yaşadığı tüm olumsuzlukları annesinden çıkarıyor. Ümran kızı için gururunu hiçe sayıp yanına gidiyor ama bir türlü Hayat’ı memnun edemiyor. Kardeş Çocukları 5. bölüm ön izleme yayınlandı! Yıldırım Ümran’ı buldu ama Ümran geçmişte yaşadıklarını unutup Yıldırım’la görüşecek mi?

Kardeş Çocukları Oyuncu Kadrosu

Yıldırım Ümran’ı Buldu!

Hayat, teyzisinin yanına yerleştikten sonra kendini baştan aşağı yeniliyor. Ümran, kızının başkası bir insan yapmasından endişeleniyor. Hayat için gururunu hiçe sayıyor. Ümran, kızı için geldiği İstanbul’da Yıldırım ile yıllar sonra bir kez daha karşılaşıyor. Bu arada Cemal Umay’ı tehdit etmeye devam ediyor.

Kardeş Çocukları 4. Son Bölümde Başka Neler Yaşandı!

Umay, yıllar sonra karşısında Yıldırım’ı görünce donup kalıyor ama Yıldırım onu tanımamıştır. Hayat,bir gariplik olduğunun farkına varıyor. Bulduğu reçetede Yıldırım’ın ismi vardı bağlantıyı çözmeye çalışıyor ve yemekten sonra internetten Yıldırım ile ilgili bilgiler bulmaya çalışıyor. Hayat’ı gitmesine ikna edemeyen Umay, onu kendi dünyasına adapte etmeye karar veriyor. Hayat’a kuaför çağırıyor kendine benzetmeye çalışıyor ve davetlere götürüyor.

Davete Yıldırım da davetlidir. Hayat’ın yine panik atağı tutar ve Yıldırım hemen fark eder arabasına bindirir. Teyzesinin imajını zedelemekten endişe içinde olmasından Yıldırım şüphelenir ve annesinin nerede olduğunu sorar.

Ümran kızının yanına İstanbul’a gidiyor!

Ümran köyde Cemal’i görür ama hayal gördüm zanneder. Ayrıca İstanbul’dan Karalılar köyüne kızı ile ilgili haberler geldiğini duyar duymaz hemen harekete geçer ve İstanbul’a gider. Kızının Umay’a benzeyip süslü püslü bir ‘kukla’ olmasına tahammülü olmayan Ümran gururunu hiçe sayıyor. Bir kapıcılık işi ayarlayıp kızını almaya gidiyor. Hayat çok değişmiştir ve annesine öfke kusuyor. Geldikleri yeni evi de beğenmeyip küçümsüyor. Hayat tekrar teyzesinin yanına gitmek için bir plan yapıp gazetecileri çağırıp annesinin işten kovulmasını sağlıyor. Ümran artık pes ediyor ve teyzesine birlikte gidiyorlar.

Yıldırım Ümran’ tanıyor!

Umay’ın evinin önünde Ümran, Yıldırım ile karşılaşır. Yıldırım onu tanır ve adını söylediğinde Ümran şok olur.

5. Bölüm Ön izleme videosunu izleyebilirsiniz..

Kardeş Çocukları Dizisi Üç Büyük Başarı Elde Etti!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler