Ana SayfaÜnlülerŞeyma Subaşı kafesi için hazırlanıyor

İlgili Postlar

Şeyma Subaşı kafesi için hazırlanıyor

Acun Ilıcalı ile evlendikten sonra Türkiye’nin gündeminden düşmeyen ve sosyal medyadan takip edilen Şeyma Subaşı şu aralar işletmesi için hazırlık yapıyor.

Bebek’te yeni bir kafe açmayı planlayan Şeyma Subaşı, kafeye giderek çalışmaları takip etti. Kafe tasarımında çok farklı bir çalışma yaptırmayı isteyen Şeyma Subaşı, bunun için Los Angeles ve Tulum’dan esinlenerek yeni bir çalışma hazırlatmış.

Kızını okula göndermediği için ‘bencil anne’ ilan edilen Şeyma Subaşı kendini savundu!

“Pozitif ve eğlenceli bir yer istiyorum”  

Yeni kafe projesi ile ilgili kısa bir açıklama yapan Şeyma Subaşı, pozitif ve eğlenceli bir yer istediğini söylerken kafede içki satışının olmayacağını belirtti.  “Ben dizaynına karar veriyorum mimarlarımız gayet başarılı. Pozitif ve eğlenceli bir yer olmasını istiyorum. İçki satışı olmayacak. Yurt dışında gördüklerimi buraya yansıtıyorum. Ağustos’ta kendi aramızda bir açılış yapacağız. Eylül’de de büyük açılış olacak. Bir an önce açılsın ve işimin başında olmak istiyorum” diyerek konuyla ilgili bilgiler veren ünlü isim muhabirlerin sorularını da yanıtladı.

Capsler için ne diyor?

İnternette sık sık kendisi ile ilgili capsler yapılan Şeyma Subaşı, bu konuda herhangi bir sorun olmadığını ve kendisinin de yapılan capslere güldüğünü söyledi. Kompleksim yok diyerek bu konuda rahat tavırlar sergileyen Subaşı, capsleri takip ettiğini beyan etti.

“Kaliteli zaman geçiriyoruz”

Survivor ve farklı projeler nedeniyle sürekli yolculuk halinde olan Acun Ilıcalı ile görüşüp görüşmedikleri sorulan Şeyma Subaşı, yoğunluğa rağmen birlikte oldukların söyledi. Subaşı bu konuda “Çeşme’de hem babalar gününü hem de bayramı kutladık. Acun da işi dolayısıyla çok fazla seyahat ediyor. İşinin dışındaki zamanlarda da her zaman bize vakit ayırıyor. Kaliteli zaman geçiriyoruz” dedi.

“Acun’a söylesem olur”

Bugüne kadar genelde kamera arkasında kalmayı tercih eden Şeyma Subaşı, kamera önünü düşünüp düşünmediği konusunda da samimi yanıtlar verdi.  “Çok fazla kamera karşısında konuşmayı becerebilen bir insan değilim. Televizyonda da konuşamam herhalde. Bu zamana kadar öyle bir isteğim olmadı. Acun’a söylesem, zorlasam olur ama hiç öyle bir durum olmadı” şeklinde açıklama yapan ünlü isim, bu konuda pek istekli olmadığını gösterdi.

Şeyma Subaşı kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler