Ana SayfaÜnlülerMert Fırat ve İdil Fırat evleniyor!

İlgili Postlar

Mert Fırat ve İdil Fırat evleniyor!

Mert Fırat ve İdil Fırat aşkında sürpriz gelişme! Son zamanlarda aşk haberleri ile magazin haberlerinin yakın markajında olan Mert Fırat ve İdil Fırat’tan müjdeli haber geldi. Ünlü çift, nikah masasına oturmaya hazırlanıyor. Detaylar haberimizde…

Mert Fırat’ın yeni aşkı İdil Fırat, ne kadar kıskanç olduğunu gösterdi!

Mert Fırat ve İdil Fırat’tan müjdeli haber

Mert Fırat ve İdil Fırat çifti, iki ay kadar önce aşk yaşamaya başladı. Bu sırada, Mert Fırat’ı Hande Doğandemir ile yaşadığı bir yıllık aşk daha yeni sona ermişti. Mert Fırat, aradığı mutluluğu İdil Fırat’ta buldu.

Mert Fırat Kimdir?

Dizide boşanmaya, gerçekte evlenmeye çalışıyor

Rol aldığı Ufak Tefek Cinayetler dizisinde Merve karakteri ile evli olan ve boşanmak için mücadele veren ünlü oyuncu Mert Fırat, gerçek yaşamında ise, evlilik yolunda ilerliyor.

İdil Fırat Kimdir?

Mert Fırat ve İdil Fırat evlilik hazırlığı yapıyor

Sürpriz aşk haberlerinin ardından detaylar gündeme gelmeye başladı. İdil Fırat’ın babasının, Mert Fırat aşkına onay verdiği öğrenildi. Mert Fırat ve İdil Fırat’ın evlilik kararı aldığı, Ağustos ayının ikinci haftasında nikah masasına oturmaya hazırlandıkları öğrenildi. Hazırlıklara başlayan çiftin, düğünü yapacakları mekanın arayışına girdikleri duyuldu.

Gizlemeye çalışıyorlar

Mert Fırat ve İdil Fırat çiftinin aşklarını gözlerden uzak yaşamayı tercih ettikleri, pek göz önünde olmak istemedikleri öğrenilirken, evlilik haberini sadece yakın çevreleri ile paylaşmayı tercih ettikleri söylentiler arasında.

Aile ile tanışma başladı

İdil Fırat, iki aydır aşk yaşadığı sevgilisi Mert Fırat’ı geçtiğimiz hafta dedesi ve kardeşi ile tanıştırdı. Çift, evlilik yolunda ilk adımı böylelikle attı.

Mert Fırat, bir yıldır kendisi gibi oyuncu olan Hande Doğandemir ile aşk yaşıyordu. Ancak, geçtiğimiz aylarda ayrılmışlardı. Mert Fırat, ayrılığın hemen ardından İdil Fırat ile aşk yaşamaya başladı. Çift, iki aydır birlikte.

Hande Doğandemir kimdir?

İdil Fırat ise, daha önceden de aşk hayatında ünlü oyuncular ile anılmıştı. Ünlü oyuncular Kıvanç Tatlıtuğ ve Engin Öztürk ile aşk yaşamıştı. İki aşkı da kısa süreli olmuştu. Babasından bu aşklara onay da çıkmamıştı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler