Ana SayfaÜnlülerDefne Samyeli'nin kızı Derin Talu'dan Cem Yılmaz hakkında ilk yorum!

İlgili Postlar

Defne Samyeli’nin kızı Derin Talu’dan Cem Yılmaz hakkında ilk yorum!

Defne Samyeli’nin sevgilisi Cem Yılmaz’ın oğlu ile tanışmasının ardından, Samyeli’nin kızı Derin Talu’dan annesinin aşkına ilk yorum geldi. Derin Talu, Cem Yılmaz için ne dedi? Detaylar haberimizde…

Defne Samyeli, sevgilisi Cem Yılmaz’ın oğlu Kemal ile tanıştı!

Cem Yılmaz ve Defne Samyeli aşkı tam gaz

Cem Yılmaz ve Defne Samyeli aşkı tam gaz devam ederken, yankıları magazin haberlerinde yer alıyor. Her yaptıkları ile olay olan Defne Samyeli ve Cem Yılmaz çifti, yine de gündemde hız kesmeden ilerliyor.

Cem Yılmaz kimdir?

Derin Talu’dan annesinin sevgilisi Cem yılmaz için ilk yorum

Defne Samyeli’nin küçük kızı Derin Talu, Bebek’te görüntülendi. Talu, kendisini görüntüleyen basın mensuplarının sorularını ayaküstü yanıtladı. Derin Talu, annesi Defne Samyeli’nin yeni sevgilisi Cem Yılmaz sorusuna “Kendisini seviyorum” şeklinde kısa ve öz bir yanıt verdi.

Defne Samyeli kimdir?

Derin Talu’nun tatil planı

Cem Yılmaz ve Deren Talu’nun Bodrum kaçamağı sorulan Derin Talu, kendisinin de Cem yılmaz ve Defne Samyeli çifti ile tatile çıkıp çıkmayacağı sorulunca “Henüz bunu konuşmadık” diye yanıt verdi. Kendi tatil planlarından da söz eden Derin Talu, “Tatile gitmek için hevesleniyorum. Bodrum sonrasında da Çeşme’ye gitmek istiyorum.” dedi.

Defne Samyeli, Cem Yılmaz’ın oğluyla tanıştı

Defne Samyeli, önceki gün sevgilisi Cem Yılmaz’ın oğlu Kemal ile tanıştı. Cem Yılmaz’ın eski eşi Ahu Yağtu, tatil sonrası oğlu Kemal’i babası ile hasret gidermesi için ofisine götürdü. Kemal’i bıraktıktan sonra ofisten ayrılan Ahu Yağtu’nun ardından gelen Cem Yılmaz’ın yeni sevgilisi Defne Samyeli oldu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler