Ana SayfaÜnlülerBu haftanın vizyon filmleri neler?

İlgili Postlar

Bu haftanın vizyon filmleri neler?

Yaz aylarında daha çok tercih edilen sinemalarda bu haftanın vizyon filmleri de belli oldu. Yerli ve yabancı yapımların bu hafta itibari ile yer aldığı filmler beklentileri yükseltmiş durumda.

İşte konu ve oyuncularıyla vizyon filmleri.

Los Angeles’ta Gizli Görev (Once Upon a Time in Venice)

Vizyon tarihi 22 Haziran 2018 olan film ABD yapımı. 2017 yılında yapımı gerçekleştirilen film Türkiye’de yeni vizyona giriyor. Aksiyon, komedi, macera türündeki filmin yönetmen koltuğunda oturum isim ise Mark Cullen. Bruce Willis gibi çok önemli başrol oyuncusunun yanında kadroda yer alan diğer isimler; Jason Momoa, Famke Janssen, John Goodman, Kal Penn. Filmin konusunda ise dedektif ile uyuşturucu çeteleri arasında geçen hikaye yer alıyor. Steve Ford’un Jack Russell cinsi köpeğinin kaçırılması ile birlikte başlayan hikayede köpeğin kurtarılma öyküsü anlatılıyor.

https://www.youtube.com/watch?v=aICXEmenYYc

Yabani (Wildling)

22 Haziran 2018 vizyona giren film, dram, fantastik, korku sevenler için uygun. Fritz Böhm tarafından yönetilen filmde Liv Tyler, Bel Powley, Brad Dourif, James Le Gros, Frank Deal rol aldı. 16 yıl boyunca evden hiç çıkmayan Anna’nın Şerif tarafından kurtulması ile birlikte dışarıdaki yaşamına başlamasını konu alan filmde, dışarıdaki her şeye yabancı olan Anna’nın hikayesi anlatılıyor.

İyi ki Doğdun Abla

22 Haziran 2018 tarihinde vizyona giren İyi Ki Doğdun Abla, yerli filmlerden birisi. Dram türünde 114 dakikalık bir hikaye sunan film Onur Öğden tarafından yönetiliyor. Senaryo ve yapımcı olarak da Onur Öğden’in yer aldığı filmde oyuncu kadrosunda Esin Civangil, Onur Öğden, Ayhan Işık, Dilara Büyükbayraktar, İzel Çeliköz var. İki oğlu ile anlaşamayan ve kızını istemediği birisiyle evlendiren Bayram Ağa’nın çocukları ile olan ilişkisini konu alan filmde köye yeni gelen öğretmen ile Bayram Ağa’nın çocuğu Ferit’in evlenmesi sonrasında işlerin karışması ele alınıyor.

Hadi Ya

22 Haziran 2018’de vizyona giren komedi filmi Hadi Ya yine yerli filmlerden bir diğeri. Vecihi Ener tarafından çekilen filmde Cesur Doğan, Senem Kuyucuoğlu, Mehtap Yılmaz, Levent İnanır, Volkan Baş yer alıyor.  Mardin’den Aydın’a gelen bir ailede büyüyen Haydar, belediye anonslarını yaparak geçimini sağlar. Film çekme hayali olan Haydar, bu hayali için çalışırken bir gün Bahar ve Nazlı ile tanışan Haydar hayatının şokunu yaşar.

https://www.youtube.com/watch?v=_tyxcLR53fw

İki Kafadar (Two Tails)

Rus yapımı İki Kafadar animasyon sevenler için ideal. Dünyaya gelen uzaylıların hayvanları kaçırmaya başlaması ile birlikte hareke geçen iki arkadaş kunduz ve kedinin başından geçenlerin anlatıldığı film, keyifli bir animasyon sunuyor.

Renksiz Rüya

Yerli yapım olan Renksiz Rüya Mehmet Ali Konar tarafından yönetiliyor. Cıvan Güven Tunç, Bilal Bulut, Orhan Alıcı, Cuma Karaaslan, Midas Muhammed gibi oyuncuların yer aldığı filmde Annesini kaybetmiş ve aynı zamanda 1990’lı yıllardaki siyasi olaylardan etkilenen Mirza’nın hayatı ele alınıyor.

Bu haftanın vizyon filmleri farklı konuları ile dikkat çekerken herkesin zevkine hitap edebilecek çeşitlilikte.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler