Ana SayfaÜnlülerKızını okula göndermediği için 'bencil anne' ilan edilen Şeyma Subaşı kendini savundu!

İlgili Postlar

Kızını okula göndermediği için ‘bencil anne’ ilan edilen Şeyma Subaşı kendini savundu!

Son günlerin en çok tartışılan konularından birisi olan Şeyma Subaşı’nın kızı Melisa’nın okul durumu hakkında Şeyma Subaşı’ndan açıklama geldi. İşte detaylar.

Sabah gazetesi yazarı Bülent Cankurt tarafından kaleme alınan bir yazıda Şeyma Subaşı’nın sosyal medya fenomeni olmak istediği ve bu arada kızı Melisa’yı es geçerek kızının eğitimini de aksattığı iddia edilmişti. Bu haberler sonrasında sosyal medyada yapılan yorumlar Şeyma Subaşı’nı çok ağır bir şekilde eleştirirken kullanıcılar “Acun Ilıcalı’nın eşi Şeyma Subaşı, sosyal medya fenomeni olmanın peşinde” gibi değerlendirmelerle ünlü isme yüklenmişti. Okula kaydının yapılmış olmasına rağmen 1 yılda sadece 10 gün okula gittiği öğrenilen Melisa’nın durumu hakkında Şeyma Subaşı’nın yapmış olduğu açıklama ise oldukça farklıydı.

Şeyma Subaşı kızını okula neden göndermiyor? Nedeni şoke etti!

“Zorunlu okul çağına kadar”

Yanıtı yine sosyal medya hesabından veren Şeyma Subaşı, “Her zaman her yerde benimle… Sevgi dolu, güzel huylu, bal çocuğum… (En azından zorunlu okul çağına kadar)” dedi. Paylaştığı fotoğrafın altına bu notu ekleyerek gündemdeki tüm tartışmalara son noktayı koyan ünlü isim, kızının Türkiye’deki yasalar doğrultusunda okula gitme zorunluluğunun olmadığını, zorunlu okula gitme yaşına kadar da kızının yanında olmasını istediğini vurguladı.

Gündemde yer alan tüm bu tartışmalarda Acun Ilıcalı’nın herhangi bir açıklama yapmamış olması da dikkat çekti.

Şeyma Subaşı’nın yaptığı paylaşım ise şöyle;

Şeyma Subaşı kimdir?

Acun Ilıcalı kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler