Ana SayfaÜnlülerÇocuklar Duymasın kadrosundan yürek burkan ölüm haberi!

İlgili Postlar

Çocuklar Duymasın kadrosundan yürek burkan ölüm haberi!

Çocuklar Duymasın dizisi kadrosundan yürek burkan ölüm haberi geldi. Dizinin Orçun karakterine hayat veren genç oyuncusu Alperen Khamis, anneannesini kaybetti. Annesi de tedavi görüyor. Detaylar haberimizde…

Çocuklar Duymasın oyuncu kadrosu

Çocuklar Duymasın’ın Beton Orçun’u Alperen Khamis’in anneannesi vefat etti

Şimdilerde Kanal D ekranlarında yayınlanan Çocuklar Duymasın dizisinin Beton Orçun karakterine hayat veren oyuncusu Alperen Khamis’in anneannesi Zennure Aksu hayatını kaybetti. Alperan Khamis’in annesi de sağlığına kavuşmaya çalışıyor.

Son yolculuğuna uğurlandı

Alperen Khamis’in anneannesi Zennure Aksu, bugün Bursa Yıldırım Zümrütevler Camii’nde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlanarak defnedildi.

Acı haberi Pınar Altuğ duyurdu

Alperen Khamis’in anneannesinin vefat haberini set arkadaşlarından Pınar Altuğ duyurdu. Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Altuğ, “Ne yazık ki Alperen’imizin (Beton Orçun) anneannesi Zennure Aksu’yu elim bir trafik kazası sonucunda kaybettik. 20 Haziran Çarşamba günü öğle namazını müteakip merhumeyi Bursa Yıldırım Zümrütevler Camii’nde sonsuzluğa uğurlayacağız. Çok üzgünüz.” notunu yayınladı.

Pınar Altuğ kimdir?

Volkan Severcan da dua istedi

Pınar Altuğ’un ardından aynı dizide rol alan Volkan Severcan da sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı. Severcan da paylaşımında “Çok sevgili dostum Murat Aksu’nun annesi ve Alperen’imizin anneannesi Zennure Aksu’yu kaybetmenin üzüntüsü içindeyiz. Alperen’imizin annesi Canımız Arkadaşımız Nilgün’e acil şifalar diliyoruz… Dualarınızı eksik etmeyin ne olur…” ifadelerini kullandı.

Volkan Severcan kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler