Ana SayfaÜnlülerVolkan Konak: Biz şarkı söylerken hayatımızı veririz!

İlgili Postlar

Volkan Konak: Biz şarkı söylerken hayatımızı veririz!

Antalya’da bölgesel bir etkinliğe katılan Volkan Konak, sahnede sık sık dinleyenlerle sohbet etti. Karadenizli şarkıcının şarkı ve mesleğine olan ilgisi ve sevgisi dikkatlerden kaçmadı.

Kemer’de Altın Nar Kültür ve Sanat Festivali’nde sahne alan Volkan Konak, sevenleri ile Antalya’da bir araya geldi. Yoğun bir katılımın olduğu konserde şarkı söylemenin hayatı için çok önemli olduğunu söyleyen Volkan Konak, “Biz şarkı söylerken kalbimizi vermeyiz, hayatımızı verircesine şarkı söyleriz” dedi.

2 saat Volkan Konak keyfi!

Festivalin son gününde konser veren Volkan Konak, 2 saat boyunca sevilen şarkılarını seslendirdi. Oldukça keyifli geçen konserde dinleyiciler eğlenceli vakit geçirirken Volkan Konak zaman zamana yaptığı açıklamalarla da dinleyicileri güldürdü.

Sevenleri ile bağı güçlü

Sık sık sevenleri ile arasındaki bağın sorulduğunu söyleyen Volkan Konak, bu konuda “Ben hiç kimsenin üzerine basarak yükselmedim. Hiçbir beyefendinin yanındaki elleri öpülesi hanımefendiyle göz teması kurmadım. Sadece mesleğimi yaptım ve yalan söylemedim asla. Dolayısıyla bizim sevdamız neye benzer biliyor musunuz? Annelerimizin sevdası gibi yaman mı yaman, vefalı, yumuşacık, asil bir sevgidir bizim sevgimiz” dedi.

Volkan Konak kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler