Ana SayfaÜnlülerBülent Şakrak "Maşallah diyelim"!

İlgili Postlar

Bülent Şakrak “Maşallah diyelim”!

Bugün Zorlu AVM’de  arkadaşlarıyla buluşan Bülent Şakrak, gazetecilere kısa bir röportaj verdi. Rol aldığı ‘39 Basamak’ oyunu hakkında bilgiler veren Bülent Şakrak’ın heyecanı gözlerden kaçmadı.

Ceyda Düvenci’den Bülent Şakrak’a romantik sözler

“Oyun 10 yıl bile sürebilir”

Ünlü Oyuncu Bülent Şakrak,”39 Basamak adlı tiyatro oyunumuz kaldığı yerden devam ediyor, ‘maşallah’ diyelim. Dördüncü senemizi geride bıraktık. Çok güzel tepkiler alıyoruz. 10 yıl bile sürebilir, şimdilik final yapmayı düşünmüyoruz”diyerek memnuniyetini dile getirdi.  Mehmet Birkiye’nin yönetmenliğini üstlendiği oyunda,Demet Evgar,Engin Hepileri,Bülent Şakrak ve Okan Yalabık ‘tan oluşan kadrosuyla çok zengin bir oyun.  Londra’da geçen hikayeyi bu dört oyuncu da harika performanslarıyla sahneye taşıdı. Richard Hannay (Engin Hepileri), can sıkıntısını gidermek için bir tiyatro oyununa gitmeye karar verir. O gece hiç unutulmaz bir gece olacaktır. Hannay, o akşam tiyatroda Annabella (Demet Evgar) ile tanışır.Böylelikle Londra’dan İskoçya’ya uzanan bir macera başlamış olur. Bu macera; komik, heyecanlı ve biraz da atraksiyonludur. Bu maceranın iki soytarısı rolünü de Okan Yalabık ve Bülent Şakrak üstlenir.

Dizi Yakında!.

Kendisinden sabırsızlıkla beklediğimiz Dizi haberleri için ise “Dizi projesi olarak da bir kaç yerle görüştük, netleşmesini bekliyorum” dedi.

Bülent Şakrak Kimdir?

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler