Ana SayfaKimdirBülent Şakrak Kimdir?

İlgili Postlar

Bülent Şakrak Kimdir?

Yılbaşı akşamı Tv8’de Ceyda Düvenci, eşi Bülent Şakrak ile harika bir düet gerçekleştirdi. Peki, eşine aşk dolu bakışlarıyla dikkatleri üzerine çeken oyuncu Bülent Şakrak kimdir?
Bugün Doğan Ünlüler

Bülent Şakrak Kimdir, Ne Zaman Doğdu?

Bülent Şakrak, 26 Ağustos 1977 yılında doğdu. 19 yaşında tiyatro ile tanıştı. Kartal Tiyatrosu’nda bazı çocuk oyunlarında ilk deneyimlerini elde etti. 1998 senesinde İstanbul’da konservatuar okumaya hak kazandı. Tiyatro bölümünden mezun olan Bülent Şakrak okul dönemi ve sonrasında birçok tiyatro oyununda başarıyla rol aldı. Bülent Şakrak bazı sinema filmlerinde birlikte rol aldığı Özge Borak ile evlendi. Bu evliliği çok uzun sürmedi, çiftin boşanmasında Özge Borak ile Ata Demirer arasındaki yakınlaşmanın etkili olduğu konuşulmuştu.

Bülent Şakrak Özge Borak’tan ayrıldıktan hemen sonra güzel oyuncu Ceyda Düvenci ile evlendi. Şakrak; Çilek, Eyvah Eyvah, Yaktın Beni gibi filmlerde rol almıştır. Ayrıca X Faktör isimli bir yarışma programının da sunuculuğunu üstlenmiştir. Sadri Alışık Tiyatro ödüllerinde 2015 senesinde en iyi erkek oyuncu ödülünü almıştır.  Oyuncu farklı alanlarda seyircilerin karşısına çıktığı gibi sempatik yapısıyla geniş bir kesim tarafından beğenilmektedir.

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler