Ana SayfaÜnlüler2021 Birelli Takvimi

İlgili Postlar

2021 Birelli Takvimi

2018 yılının son günlerinde 2019 yılına kucak açmaya hazırlanırken yaşadığımız heyecana, göz alıcı bir takvim ile katkı sağlamaya ne dersiniz? Birbirinden güzel yerli ve yabancı ünlü isimler, Türkiye’nin en dikkat çekici 2019 takviminde gözlerinizin içine bakacak. 2019 Birelli Takvimi, yeni yıla heyecan katacak…

2019 Birelli Takvimi görücüye çıktı!

İnsanın libidosunu yükselten seksepaliteye sahip Birelli 2019 Takviminde, objektiflere en güzel ve en göz alıcı pozlarını veren ünlü güzeller, her gününüze renk katacak. Her ay başka bir güzelle karşılaşacak, yerli ve yabancı birbirinden güzel kadınla göz göze gelmenin keyfini süreceksiniz.

Yerli Birelli Takvimi’nde Öykü Çelik‘ten Şenay Gürler‘e, Duygu Yetiş‘ten Tanem Sivar‘a; yabancı Birelli Takvimi’nde Avril Lavigne‘den Eva Longoria‘ya, Cher Lloyd‘dan Kylie Minogue‘a birbirinden ünlü, birbirinden popüler ve boyu 1.60 santimetreden kısa kadınlar yer alıyor.

2019 Birelli Takvimi’nin özelliği nedir?

Pek çok kişinin düşündüğü ama erişilebilir uygulamasının olmadığı bu takvimin en büyük özelliği takvimde yer alan birbirinden güzel yerli ve yabancı tüm kadınların 1.50 ile 1.59 santimetre arasında boy uzunluğuna sahip olmaları. Özenle hazırlanmış bu özel takvimde boyları birbiri ile orantılı en güzel yerli ve yabancı ünlü kadınları sizler için bir araya getirdi.

2019 Birelli Takvimi için hem yerli hem de yabancı güzellerin olduğu 2 alternatif bulunuyor. Aşağıdaki görsellere tıklayarak detaylıca inceleyebilirsiniz.

Yerli 2019 Birelli Takvimi Yabancı 2019 Birelli Takvimi
2019 Bir Elli Takvimi yabancı ünlüler 2019 Bir Elli Takvimi yerli ünlüler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler