Ana SayfaÜnlülerŞeyma Subaşı kızını okula neden göndermiyor? Nedeni şoke etti!

İlgili Postlar

Şeyma Subaşı kızını okula neden göndermiyor? Nedeni şoke etti!

Şeyma Subaşı’nın, Acun Ilıcalı’dan dünyaya gelen kızını okula göndermediği ortaya çıktı. Subaşı’nın, dört yaşındaki kızını okula göndermeme nedeni ise şoke etti. Detaylar haberimizde…

Şeyma Subaşı’ndan Acun Ilıcalı’ya Sürpriz…

Şeyma Subaşı kızını okula göndermiyor

Köşe yazarı Bülent Cankurt, köşesinde bomba bir açıklamaya yer verdi. Cankurt, Şeyma Subalı’nın dört yaşındaki kızı Melisa’yı Etiler’de özel bir okula kayıt ettirdiğini, ancak yıl inince en fazla on defa gönderdiğini açıkladı.

Şeyma Subaşı Kimdir?

Melisa’nın okula gönderilmeme nedenini ise, Şeyma Subaşı’nın sık sık seyahat etmeyi sevdiği ve kızını yanından ayırmak istemediği olarak açıkladı.

Acun Ilıcalı kimdir?

Gezmekten okula göndermedi

İşte Cankurt’un o yazısı:

Acun Ilıcalı’nın üçüncü eşi Şeyma Subaşı’dan olan kızı Melisa ile aynı okulda çocuğu olan bir arkadaşımın anlattıklarını dinleyince çok şaşırdım! Bu yıl Etiler’de özel bir okula kaydı yapılan 4 yaşındaki Melisa, arkadaşımın söylediğine göre 2017-2018 öğretim yılında en fazla 10 gün okula devam etmiş! Melisa, anaokuluna yazıldığı için devam mecburiyeti yok tabii. Instagram fenomeni annesi Şeyma Subaşı, sık sık seyahat ettiği ve Melisa’yı da yanından ayırmak istemediği için, kızını okula gönderememiş. Yani, yaklaşık 50 bin liralık okul parası boşa gitmiş!

Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı çifti, geçtiğimiz yıl son derece lüks ve göz alıcı bir düğünle dünya evine girdi. Ünlü çiftin düğününe, dört yaşında Melisa isimli kızları da katılmıştı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler