Ana SayfaÜnlülerIşın Karaca, Talat Bulut'un tacizine uğradığını iddia eden Hande Ataizi'ne yanıt verdi!

İlgili Postlar

Işın Karaca, Talat Bulut’un tacizine uğradığını iddia eden Hande Ataizi’ne yanıt verdi!

Işın Karaca, set çalışanının kendisini taciz ettiğini iddia etiği Talat Bulut hakkında açıklama yaptı. Karaca, Bulut’un kendisini de taciz ettiğini iddia eden Hande Ataizi’ne de yanıt verdi. Detaylar haberimizde…

Talat Bulut taciz skandalındaki suçluyu ilan etti!

Işın Karaca’dan Talat Bulut ve taciz açıklaması

Ünlü şarkıcı Işın Karaca, 19 yaşındaki set çalışanının kendisini taciz ettiği iddiaları ile gündeme gelen Talat Bulut olayı ile ilgili yorum yaptı. Karaca, Talat Bulut hakkında gündeme gelen bu iddialara inanmadığını ifade ederek “O kadar üzücü ki bu kadar büyük bir oyuncunun baskı altında kalmış olması.

Talat Bulut Kimdir?

Gerçeği hiç birimiz bilmiyoruz

İftira mı hiç birimiz bilmiyoruz, gerçek mi hiç birimiz bilmiyoruz. Önce bu duruma tarafsız bakmak gerekiyor. Ben hayvanlara ve çocuklara çok özen gösteririm. Bu taciz konularında da inanılmaz ses çıkaranlardanım. Ben, her insan yargı karşısında suçlu görünene kadar masumdur, felsefesine inanarak yaşayan bir insanım. Talat Bulutu çok severim oyunculuğunu, yazdıklarını, paylaştıklarını beğenirim. Talat Bulut’a konduramıyorum, kondurmak istemiyorum.” diye konuştu.

Işın Karaca kimdir?

Işın Karaca’dan taciz iddiasında bulunan Hande Ataizi’ne olay yorum

Talat Bulut’un taciz iddialarının gündeme gelmesinin ardından, ünlü oyuncunun yıllar önce kendisini de taciz ettiğini iddia eden Hande Ataizi’ne de yanıt veren Işın Karaca, “Cam serada oturanlar taş atmamalı. Suçluluğu kanıtlanmamış bir insan üzerinde böyle bir şey yapmak kendine reklam yapmaktır. Hepimiz yeri gelince susmasını biliyoruz. Reklam yapmanın bir anlamı yok çünkü. Susacaksın, sonra çanak senin kapanda kırılıyor. Kendi gözümle görmeden inanmam.” dedi.

Hande Ataizi kimdir?

Yasak Elma dizisi set çalışanı Özge Şimşek, Talat Bulut tarafından taciz edildiğini iddia ettiği açıklamasında “Arkadaşlarımız tacize maruz kaldığı zaman, korkup susuyorlar. ‘Karşımızdaki oyuncu, hukuki yollara başvursak da onalar lehine kararlar verilir’ diyorlar. ‘Oyuncular ünlü olduğu için iftira atmakla suçlanırız’ diye düşünüyorlar. Ama ben bunu dile getirdikten sonra Talat Bulut’la daha önceden sorun yaşayan başka kadınlarla da tanışmış oldum, onlar da korktukları için sustuklarını söylediler. Karşımızdaki oyuncu olabilir ama bundan sonra kimsenin susmasını istemiyorum. Kadın olduğumuz için bunların başımıza gelmesine sessiz kalmayalım.” diye konuşmuştu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler