Ana SayfaKimdirTalat Bulut Kimdir?

İlgili Postlar

Talat Bulut Kimdir?

Ünlü oyuncu Talat Bulut kimdir? Kars’ın Sarıkamış ilçesinde doğan Talat Bulut oyunculuğunun yanı sıra seslendirme sanatçılığıyla da ön plana çıkmaktadır. Talat Bulut’un 9 kardeşi daha bulunmaktadır. Babası Kars’ta tren istasyonunda memur olarak çalışmaktaydı. Lise ve Üniversite eğitimlerini Ankara’da tamamladı. Mühendislik okuyan Talat Bulut, ikinci senesinde okulu oyunculuk sevdasına bıraktı. Tiyatro seçmelerinde başarılı oldu ve kendi yolunu bu noktadan sonra çizmeye başladı.


Bugün Doğan Ünlüler

Talat Bulut Kimdir, Kariyeri Nasıl Başladı?

1976 senesinde ilk tiyatro oyununu oynayan Talat Bulut, bundan 3 sene sonrasında sinemayla tanıştı. Türk Sineması’nda birçok farklı rolle karşımıza çıkan Talat Bulut’u özellikle Abuzer Kadayıf’taki başarılı rolüyle hatırlıyoruz. Oyuncu bu film için o dönem saçlarını kestirmişti. Yer aldığı projelerde farkını ortaya koyan ve oyunculuğu ile beğenilen isim, aynı zamanda son dönemlerde televizyon dünyasında da sık sık adından söz ettirmeyi başarıyor.

Pınar Afşar ile evli olan Talat Bulut’un bir kız çocuğu bulunmaktadır. En son Mutluluk isimli sinema filminde ve Göç Zamanı isimli dizide yer alan Talat Bulut geçtiğimiz günlerde sosyal medyada çektiği video ile gündeme gelmişti. Talat Bulut sosyal sorumluluk içeren konularda gösterdiği hassasiyetle bilinmektedir. Kendisini şu sıralar ekranlarda Yasak Elma dizisiyle yeniden izleme şansı edineceğiz. Yasak Elma dizisiyle iddialı bir şekilde ekranlara gelen oyuncunun, yeniden eski tadı vermesi ve yoğun bir izleyici kitlesi tarafından takip edilmesi bekleniyor. (2018)

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler