Ana SayfaKimdirAyşegül Çınar Kimdir?

İlgili Postlar

Ayşegül Çınar Kimdir?

Pazartesi akşamı Fox Tv ekranlarında başlayacak olan Yasak Elma dizisi birçok yeni yüzü bizlere tanıtacak. Bu yeni yüzlerden bir tanesi de genç oyuncu Ayşegül Çınar. Henüz sektörde yeni olan oyuncunun kısa süre içerisinde ilgi görmesi ve Türkiye’nin en tanınan isimlerinden birisi olması bekleniyor.


Bugün Doğan Ünlüler

Ayşegül Çınar Kimdir, Neler Yaptı?

Henüz kendisi hakkında pek bir bilgiye ulaşılamasa da ilk dizi deneyimini yaşayacak olan oyuncunun güzelliği hemen dikkat çekiyor. İstanbul doğumlu olan Ayşegül Çınar, bir süre oyunculuk eğitimi aldıktan sonra bazı yan rollerde görev aldı. Bugüne kadar çok büyük projelerde yer almayan ve ön plana çıkmayı başaramayan Ayşegül Çınar, yeni projesiyle bu konuda büyük bir umut veriyor. (2017)

Yasak Elma Ayşegül Çınar Kimi Canlandırıyor?

Yasak Elma dizisi ise onun profesyonel anlamda ilk projesi olacak. Ayşegül Çınar, dizinin resmi sayfasına göre Lila isimli karakteri canlandıracak. Dizide Halit isimli karakterin aynı zamanda kızı olan Lila, babası tarafından çok sevip şımartılmış bir karakterdir. Yasak Elma dizisinde Ayşegül Çınar’ın bu karakteri nasıl canlandırdığını hep birlikte izleyeceğiz.   

Önümüzdeki aylar itibari ile ekranlarda olacak bu yeni dizi, oyuncunun en önemli projelerinden birisi olacak. Bu nedenle de şimdiden dizideki performansı merak edilen oyuncunun dizide nasıl bir yer alacağı ve dizi sonrası için yıldızı parlatıp parlatmayacağı da soru işareti. Fakat şimdiden güzelliği ile adından söz ettirmeyi başaran güzel oyuncu, geleceğin yıldız adaylarından birisi.

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler