Ana SayfaKimdirSalih Zülüfoğlu kimdir?

İlgili Postlar

Salih Zülüfoğlu kimdir?

Popstar 2018 birincisi Salih Zülüfoğlu, son günlerin en çok merak edilen ismi oldu. Zülüfoğlu, etkileyici performansı ile tam not alıp Popstar birincisi olunca tüm gözler üzerinde toplandı. Salih Zülüfoğlu hakkında, nerede ve ne zaman dünyaya geldi, evli mi, çocuğu var mı? gibi sorular merak edilmeye başlandı. Salih Zülüfoğlu hakkında merak edilenler haberimizde…

Uzun bir aranın ardından ekrana geri dönen Popstar 2018’in birincisi, ‘Devlerin Aşkı’ performansı ile Salih Zülüfoğlu oldu. Salih Zülüfoğlu, 24 Eylül 1994 tarihinde Bursa’da dünyaya geldi. İki kardeşi daha var. İlkokul mezunudur. Doğuştan gelen bir müzik yeteneği var. Salih Zülüfoğlu, evli ve bir çocuk babasıdır.

PopStar 2018’in ilk bölüm birincisi Salih’i daha önce hangi yarışmalara katıldı?

Popstar yarışmasından önce Yetenek Sizsiniz, X Faktor gibi ses yarışmalarına katılmıştı. Son olarak Popstar yarışmasına katılan ve birinci olmayı başaran Zülüfoğlu, yarışmaya katılmadan önce verdiği röportajda çocukluk hayalinin gerçeğe dönüştüğünü ifade ederek “Ben eskiden okula giderken Popstar’ı izliyordum. Annem sabah okula gideceğim için uyumamı istiyordu. Banyodan çıkarıyordu annem beni, sobamız vardı. Sobanın arkasında titriyordum, Popstar’ı izliyordum. Allah’ım hep dua ediyordum. İnşallah bende böyle sahnelerde olurdum. İnşallah bende böyle şarkılar okurum. İnşallah bende bir gün ünlü olurum. Bende şimdi Popstar sahnesinde olacağım.” diye konuştu. Salih Zülüfoğlu, birinci olduğu Popstar yarışmasında sergilediği performans ile Bülent Ersoy, Armağan Çağlayan, Can Bonomo ve Deniz Seki gibi jüri üyelerinden 100 tam puan almayı başardı.

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler