Ana SayfaÜnlülerTuan Tunalı'dan, boşandığı eşi Hazal Filiz Küçükköse'ye şok tazminat davası!

İlgili Postlar

Tuan Tunalı’dan, boşandığı eşi Hazal Filiz Küçükköse’ye şok tazminat davası!

Geçtiğimiz yıl anlaşmalı olarak boşanan Tuan Tunalı ve Hazal Filiz Küçükköse, yeniden mahkemelik oldu. Tuan Tunalı, anlaşmalı olarak boşandığı eşi Hazal Filiz Küçükköse’ye boşanma protokolünde yer alan özel hayatın gizliliği ile ilgili maddeleri ihlal ettiği ettiği iddiası ile tazminat davası açtı. Detaylar haberimizde…

Hazal Filiz Küçükköse depresyonda!

Hazal Filiz Küçükköse ve Tuan Tunalı yine mahkemeli oldu

Her ikisi de birbirinden ünlü olan oyuncular Tuan Tunalı ve Hazal Filiz Küçükköse, beş yıl önce yaptıkları evliliği, geçtiğimiz yıl sonlandırmıştı. Tuan Tunalı ve Hazal Filiz Küçükköse çifti, 11 maddeden oluşan bir boşanma protokolü düzenlemiş ve boşanma talebi ile aile mahkemesine başvurmuştu. Çift, yine mahkemelik oldu.

Tuan Tunalı Kimdir?

Tek celsede boşanmışlardı

Çiftin boşanma taahhüdüne göre taraflar karşılıklı olarak birbirinden mal rejiminin tasfiyesine yönelik alacak, yoksulluk nafakası ve maddi manevi tazminat etmiyordu. Tuan Tunalı ile Hazal Filiz Küçükköse’nin boşanma talebini değerlendiren Aile mahkemesi, 11 Nisan günü evlilik birliğinin temelinden sarsıldığını gerekçe göstererek ünlü çifti tek celsede boşadı.

Hazal Filiz Küçükköse Kimdir?

Hazal Filiz Küçükköse gizlilik maddesini ihlal etmiş

Hazal Filiz Küçükköse, boşanmanın ardından aldatma iddialarının gündeme gelmesi ile bir açıklama yapmıştı. Bu açıklamada, boşanma hakkında da konuşmuştu. Tuan Tunalı, durumu anlaşmalı protokolün ihlali olarak değerlendirerek eski eşi Hazal Filiz Küçükköse’ye protokoldeki gizlilik anlaşmasını ihlal ettiği gerekçesiyle asliye hukuk mahkemesinde 100 bin dolarlık maddi manevi tazminat davası açtığı iddia edildi.

Tuan Tunalı’dan Hazal Filiz Küçükköse’ye 100 bin dolarlık tazminat davası

Avukatı aracılığı ile mahkemeye başvuran Tuan Tunalı’nın dava dilekçesinde “Taraflar protokol gereği boşanma davası ile ilgili olarak ve boşanma davasının içeriğini oluşturan konularda konuşmama ve gizlilik kararı almışlardır. Yine protokolün 9. maddesi hükmü gereği gizlilik kararını ihlal eden taraf diğer tarafa 100 bin dolar cezai şart ödemekle yükümlü kılınmıştır. Davalı boşanmanın gerçekleşmesinden 3 gün sonra, basın aracılığı ile boşanma hükümlerine ve taraflar arasında daha önce gerçekleşen ve basına yansıyan olaylar hakkında açıklamalarda bulunmuş ve davacının kişiliğini zedeleyici durumların ortaya çıkmasına sebebiyet vermiştir.” ifadelerinin yer aldığı iddia edildi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler