Ana SayfaÜnlülerHazal Filiz Küçükköse depresyonda!

İlgili Postlar

Hazal Filiz Küçükköse depresyonda!

Ekranın sevilen oyuncuları arasında yer alan Hazal Filiz Küçükköse, güzelliği ile dikkat çeken oyuncular arasında yerini aldı.‘Kara Sevda’ dizisiyle çıkış yapan ancak son iki çalışması ‘Rüya’ ve ‘Mehmed: Bir Cihan Fatihi’ erken final yapan Hazal Filiz Küçükköse, kendini eve kapattı. Peki Hazal Filiz Küçükköse’ye neler oluyor? Depresyona mı girdi? Hepsi ve daha fazlası haberimizde…

Hazal Filiz Küçükköse Kimdir?

Hazal Filiz Küçükköse, Zor Günler Geçiriyor…

Mersin doğumlu olan güzel oyuncu Hazal Filiz Küçükköse, 2009 yılında ilk olarak Deniz Yıldızı dizisinde ekrana geldi. Ardından Beni Affet’te Leyla Adalı karakterine hayat verdi. Günahkar dizisinde ise Aslıhan Karasu olarak ekrandaydı… Kara Sevda dizisindeki Zeynep Soydere karakteri ile adını bir hayli duyurdu. Rüya dizisinde ise beklediği reyting gelmeyince dizinin erkan final yapmasıyla dizi ekrana veda etti. Şu sıralar ise hiçbir projede yer alamaması ünlü oyuncu Hazal Filiz Küçükköse’nin zor günler geçirmesine neden oluyor.

Kimseyle Görüşmediği Söylenen Güzel Oyuncu, Çareyi Fiyatını İndirmekte Buldu…

Özel oyunculuk eğitimi alan Hazal Filiz Küçükköse, bunun yanı sıra modellik alanında da ilerlemiştir. Modellik ile oyunculuğu bağdaştıran başarılı oyuncu bu ikisini beraber yürütmüştür.  Güzelliği ve oyunculuğu ile beğenilen Hazal Filiz Küçükköse  şu sıralar ise kötü günler geçiriyor. Son aldığımız duyumlara göre; oyuncu Tuan Tunalı’dan da boşanarak özel hayatında mutluluğu yakalayamayan Hazal Filiz Küçükköse, yapımcıların kapısını çalmaması ile adeta bunalıma girdi. Kimseyle görüşmediği söylenen güzel oyuncu, çareyi fiyatını indirmekte buldu. Bakalım oyuncu yeni sezonda ekranda olabilecek mi?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler