Ana SayfaÜnlülerIşın Karacaya Şok!. Eski eşinin Ailesi dava açtı.

İlgili Postlar

Işın Karacaya Şok!. Eski eşinin Ailesi dava açtı.

Işın Karaca, hırsızlıktan aranan eski eşi Sedat Doğan’dan olan kızı Mia’nın soyadını mahkeme kararı sonucuyla değiştirmişti. Işın Karaca’ya Kötü Haber çabuk ulaştı.Bu değişiklik sonrası Sedat Doğan ve aile atağa geçti.Detaylar Haberimizde..

Işın Karaca kızının soy adını değiştirdi, kendi soyadını verdi!

Işın Karaca’ya Kötü Haber

Şarkıcı Işın Karaca(45) 2011 yılında, fotoğrafçı Sedat Doğan (38) ile nikah masasına oturdu. Bu mutlu evlilikten Mia isminde bir kız çocuğu olan çiftin evliliği maalesef iki yıl sürdü. Ayrılığın sonrasında Sedat Doğan‘ın adı hırsızlık ve dolandırıcılık olayları ile gündeme gelmişti. Eski eş Sedat Doğan hakkında dolandırıcılık ve hırsızlık  yüzünden arama kararı çıkartıldı. Polisler tarafından her yerde aranan Sedat Doğanın, yasadışı yollarla gittiği Brezilya’da bir Türk restoranında hırsızlık yaparken  çekilen fotografları ortaya çıkmıştı.

Tüm bu meydana gelen kötü gelişmelerden sonra Şarkıcı Işın Karaca, geçtiğimiz Mayıs ayında Bakırköy Adliyesi’ne başvurarak eski eşi Sedat Doğan‘dan olan kızı Mia’nın soy isminin değiştirilmesi için aile mahkemesine talebini iletti. Işın Karaca, eski eşinin soy ismini taşıyan kızı Mia’nın bu olaylardan kötü etkilenmemesi için soy isminin değiştirilmesini isteyerek başvuruda bulundu. Işın Karaca ayrıca Sedat Doğan’ın kızı Mia ile hiç ilgilenmediğini, hiç bir sorunluluğunun yerine getirmediğini hatta  arayıp sormadığını da dile getirdi ve ihtiyati tedbir kararı aldırdı.

İhtiyati Tedbir Kararının Anlamı Nedir?

İhtiyati tedbir kararındaki amaç ileride telafisi mümkün olmayacak, ciddi bir zararın doğacağından endişe edilen durumlarda uyuşmazlık konusu hakkında, doğabilecek olan bu zararların dava açılmadan veya dava açıldıktan sonra sonucu beklenmeden tedbir koyulmasıdır. Diğer anlamda bir tür hukuki korumadır.

Işın Karaca Kimdir?

”Mia bizim kanımızın taşıyor”

Brezilya’da bir hapishanede olan Sedat Doğan’ın ailesi şarkıcının mahkeme tarafından alınan kararın bozulması için iptal davası açmaya hazırlanıyor. Işın Karaca’nın eski eşinin ailesi ”Mia bizim kanımızın taşıyor” diyerek torunları Mia’nın Doğan soyadı taşımasının gerektiğini idda ediyor. İptal davası önümüzdeki adli tatilin bitiminden hemen sonraki günlerde görülecek.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler