Ana SayfaÜnlülerIşın Karaca kızının soy adını değiştirdi, kendi soyadını verdi!

İlgili Postlar

Işın Karaca kızının soy adını değiştirdi, kendi soyadını verdi!

Ünlü şarkıcı Işın Karaca, hırsızlıktan aranan eski eşinden dünyaya gelen kızının soy adını değiştirdi. Karaca, kızı Mia’ya kendi soy adını verdi. İşte detaylar…

Işın Karaca’nın eski eşi Sedat Doğan’dan dudak uçuklatan açıklama!

Işın Karaca kızının soy adını değiştirdi

2011 yılında fotoğrafçı Sedat Doğan ile evlenen Işın Karaca, bu evliliğinden Mia ismini verdiği kızını dünyaya getirmişti. Işın Karaca, Sedat Doğan ile sadece iki yıl evli kalmıştı. Boşanmanın ardından, Sedat Doğan hırsızlık ve dolandırıcılık haberleri ile ismini duyurmaya başlamıştı. Sedat Doğan hakkında dolandırıcılık iddiaları nedeniyle arama kararı çıkarılmıştı. Polis ekipleri tarafından aranan Sedat Doğan’ın, Brezilya’da bir Türk restoranında hırsızlık yaparken yakalandığı iddia edilmişti.

Işın Karaca kimdir?

Işın Karaca kızına kendi soy adını verdi

Ünlü şarkıcı Işın Karaca, yaşanan bu sürecin ardından geçtiğimiz ay Bakırköy Adliyesi’na başvurdu ve Sedat Doğan ile olan evliliğinden dünyaya getirdiği kızı Mia’nın soy adının değiştirilmesi talebinde bulundu. Karaca, kızı Mia’nın yaşanan olaylardan etkilenmemesi adına soy adının değiştirilmesini istedi. Işın Karaca’nın talebini değerlendiren ve haklı bulan mahkeme, dün kararını verdi. Yeni çıkan yasadan yararlanan şarkıcı Işın Karaca’nın kızı Mia’nın Doğan olan soy adı değiştirilecek, anne Işın Karaca’nın soy adı verilecek. Buna göre; Mia, 18 yaşına gelene kadar annesi Işın Karaca’nın soy adını kullanacak. 18 yaşına geldiğinde, hangi soy adını kullanmak istediğine kendisi karar verecek.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler