Ana SayfaÜnlülerIşın Karaca'nın eski eşi Sedat Doğan'dan dudak uçuklatan açıklama!

İlgili Postlar

Işın Karaca’nın eski eşi Sedat Doğan’dan dudak uçuklatan açıklama!

Işın Karaca’nın 2011 yılında evlendiği ve kızı Mia’nın da babası olan fotoğrafçı Sedat Doğan duyanları şoke edecek işlere karıştı! Işın Karaca ile ayrıldıktan sonra Brezilya’da yaşamaya başlayan Doğan geçtiğimiz günlerde Brezilya’da hırsızlık yaparken yakalandı ve gözaltına alındı. Işın Karaca’nın eski eşi Sedat Doğan’dan çarpıcı haberlere ve daha fazlası haberimizden ulaşabilirsiniz…

Uyuşturucu madde de kullanan…

Türkiye’de hakkında dolandırıcılıktan suç duyurusu bulunan Sedat Doğan yeni bir hayat kurmak için Işın Karaca’dan boşandıktan bir süre sonra Brezilya’ya gitmişti. Güney Amerika’da fotoğrafçılık yapıp geçimini sağlamayı planlayan Doğan’ın işleri istediği gibi gitmediği öğrenildi. Uyuşturucu madde kullanan ünlü isim bütün parasını Brezilya’da harcadı. Ailesinin yardımlarına rağmen maddi sıkıntılar çeken Doğan’ın hırsızlık yaptığı ortaya çıktı. Brezilya’da çeşitli suçlara karışan ünlü fotoğrafçı geçtiğimiz günlerde polisler tarafından yakalanıp ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldığı öğrenildi.

Garajda yaşıyor

Yaşananlar Türkiye’de magazin dünyasında çalkalanırken ailesi Sedat Doğan’ın Türkiye’ye gelmesi için ikna ettiklerini söylediler. Ancak ailesinin teklifini kabul eden Doğan, Türkiye’ye dönmekten son anda vazgeçti. Üç kez uçak bileti alınmasına rağmen Türkiye’ye dönmemekte ısrar eden Doğan’ın bir garajda yaşadığı öğrenildi.

Israrla gelmiyor!
‘Duymayan Kalmasın’ programına telefonla bağlanan Sedat Doğan’ın annesi Hicran Doğan yaşadığı zorlukları şu ifadelerle dile getirdi: “Yaşanan bütün bu kötü haberleri televizyonda görüyorum. Sedat’ın bugün burada olması gerekiyordu ama uçağa binmedi. Ve ben bugün yeniden uçak biteli aldım. Babası şu an yoğun bakımda artık yorulduk. ‘Ailesi bakmadı etmedi’ gibi şeyler söyleniyor, kesinlikle öyle bir şey yok. Ben ona para gönderdikçe madde kullandı. Son 4 aydır para gönderemiyordum. ‘Belki bir işe girer çalışır, para bulamaz bu maddeyi kullanmaktan vazgeçer’ diye ama yaşananları görünce ben yıkıldım. Ben oğluma üç tane uçak bileti aldım ama gelmedi. Ben zorla ayakta duruyorum babası yoğun bakımda.

“Sedat’ı hastaneye de yatırdım.”
Ben Türkiye’de Sedat’ı hastaneye de yatırdım. ‘Bu çocuk bu hale nasıl geldi, ne oldu?’ biliyorum. Sedat bana diyor ki ‘Işın, çocuğumu bir kez göstersin ona sarılayım, çok özledim’ ama ben Işın’a da hak veriyorum nasıl göstersin bu durumda. Benim çocuğum elimden kayıyor, gidiyor. Ben büyükelçilikle de irtibata geçtim. 15 gün çocuğumdan haber alamadım. Bütün konsolosluk bana yardımcı oldu. Bana dediler ki ‘çıktığı zaman konsolosluğa getireceğiz’ dediklerini yaptılar. Orada telefonla konuştum ‘oğlum yapma etme buraya gel’ dedim. “Tamam, geleceğim anne, artık madde kullanmıyorum.” dedi.[irp]

“Manevi destek olun, tedavi ettirelim”

Sedat Doğan’ın annesi oğluna yardımcı olabilmek için: “Ben oğluma 100 bin TL’ye yakın para gönderdim. Sadece 4 ay para göndermedim, o da hırsızlık yaptı. Ben artık çok yoruldum. Sedat, Türkiye’ye geldiği zaman bana manevi destek olun, tedavi ettirelim. Benim oğlum bağımlı, bana yardım edin. Benim çocuğum göz göre göre ölüyor. Ben de artık çok yoruldum, o kadar zordayım ki…” diyerek yardım istedi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler