Ana SayfaÜnlülerYasak Elma'nın kadın oyuncularından Talat Bulut ve taciz açıklaması!

İlgili Postlar

Yasak Elma’nın kadın oyuncularından Talat Bulut ve taciz açıklaması!

Talat Bulut’un set çalışanını taciz ettiği iddialarının yankıları hala daha sürerken, rol aldığı dizinin kadın oyuncularından iddialar hakkında açıklama geldi. Detaylar haberimizde…

Oyuncu Talat Bulut Soruşturmasına Yetkisizlik Kararı!

Yasak Elma’nın kadın oyuncuları açıklama yaptı

Yasak Elma dizisinin başrol oyuncularından Talat Bulut, set çalışanı genç bir kızı taciz ettiği iddiaları ile gündeme gelmişti. İddialar gündemde bomba etkisi yaratırken, dizinin kadın oyuncuları da bir açıklama yayınladı.

Talat Bulut Kimdir?

Yasak Elma dizini kadın oyuncularının açıklaması şu şekilde:

İçine düştüğümüz talihsiz meseleye dair, #yasakelma kadınları olarak, elbette bir gift sözümüz olacaktır; ancak yargılama sürecini etkilememek adına şimdilik yorum ve açıklama yapmamayı tercih ediyoruz.

Kadına yönelik her türlü şiddet, fiziksel veya cinsel tacize karşı olduğumuzu ve bunu doğuran her türlü olumsuz tutum ve davranışları ortadan kaldırmak adına verilen mücadelede kadın olarak dayanışma içerisinde olacağımızı bildiririz.

Şevval Sam, Eda Ece, Şafak Pekdemir Mengü, Sevda Erginci, Neslihan Yeşilyurt, İrem Kahyaoğlu, Nilgün Türksever

Talat Bulut canlı yayında isyan etti

Taciz iddialarının ardından sessizliğini bozan Talat Bulut, Duymayan Kalmasın programına konu hakkında açıklama yaptı. Talat Bulut, açıklamasında “Kravatımı sürekli düzeltmek için geliyordu ve “ne tatlı adamsın” diyordu. Bu perşembe gecesi patlak vermiş. Kız salı günü dudağımdan öptü diye sızdırmış. Benim menajerim kesinlikle uzlaşmak istemedi. Senin amacın popüler olmak mı? Benim menajerim kimseye ‘gelin uzlaşalım’ demez. Eğer derse ben onunla çalışmam zaten. Şikayette bulunmak için neden 5 gün bekledin? Meşhur olduktan sonra yargıya gidiyosun? 10 yıl sonra Google’a girdiğinde onun da adı çıkacak. Kim evlenir artık bu kızla? Kızlar kıyafet getirirler, beğenmediğim de yine düzgün konuşuyorum. Güzel bir şey yaptıklarında ‘aferin’ deyip yanaklarından öpüyorum. Daha önce de sarılıp öptüğümde tepki vermeyen bir insan. Beni işten atmışlar hiç problem değil, bunun hesabını verecek. Bakın kaç yılıydı hatırlamıyorum. Bir tecavüz yasasının çıktığını sabah 6 haberlerinde izleyip ilk paylaşan benim. Biri çıkıp ‘kızınızı okşayabilirsiniz’ dedi, tepki gösterdim. 3 yaşındaki çocuk tecavüze uğradığında tepki gösterdim. Neden insanlar o zaman ‘helal olsun Talat’ demedi? Kravatı düzeltmek için neden arka tarafa çağırayım? Elinde kanıt yokken nasıl böyle bir şey yaratabilirsin? Benim menajerim yürütücü yapımcıdan kızın nişanlısının telefonunu alıp konuştu. Çocuk ‘ben bu piyasada kahraman olmak istiyorum. Türkiye’deki bütün kadınların hakkını koruyacağım’ dedi. Sen önce tacizin ne olduğunu öğreneceksin! 6 aydır bu dizinin çekimleri sürüyor. Benim özel karavanım var. O karavanda iç çamaşırımla duruyorum onlar bana pantolon giydiriyor, gömlek giydiriyor. Böyle bir şey yapacak olsam orada yapardım. Eğer samimiyetim yanlış anlaşılıyorsa benim değil onların problemi. Sette aktör olarak ne kadar deneyimli olduğumu herkes biliyor. Ben toplumsal bir travmaya neden olacak şeyler yapmam. Ancak yaratılmış bir travmaya direnebilirim. Ben neyin hesabını soracağım biliyor musunuz? Kızıma yaşattıkları bu travmanın hesabını hukuk önünde verecekler. Benim ekibimdeki oyuncular, başrol oyuncuları da bana şahit olacaklar. Hadi bakalım. Ben ekibimdeki hiçbir oyuncu ile muç muç değilim. Bugüne kadar hiçbirini takip etmedim. Neden bu kız aynı gün bunu paylaşmıyor da, 5 gün bekliyor. Dünyada da bunun örnekleri var. Hiç kimse rol arkadaşıyla mıç mıç olmak zorunda değil.” şeklinde konuştu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler