Ana SayfaÜnlülerOyuncu Talat Bulut Soruşturmasına Yetkisizlik Kararı!

İlgili Postlar

Oyuncu Talat Bulut Soruşturmasına Yetkisizlik Kararı!

“Yasak Elma” dizisinin setinde, set çalışanı Özge Ş.’nin dizinin başrol oyuncularından Talat Bulut tarafından cinsel tacize uğradığını iddia etmesi üzerine, “sarkıntılık yapmak suretiyle cinsel saldırı” suçundan başlatılan soruşturma, yetkisizlik kararı ile Gaziosmanpaşa Cumhuriyet Başsavcılığı’na gönderildi. İşte olay ile ilgili detaylar…

Yasak Elma’nın Kadın Oyuncuların’dan Talat Bulut’a Şok!

Ünlü Oyuncu Talat Bulut Suçlamaları Kabul Etmedi!

Son dönemde gündeme bomba gibi düşen taciz iddiaları gündemde yerini aldı. Suçlamalar karşında açıklama yapan Talat Bulut suçlamaları kabul etmedi. İfadelerinde ise şu sözleri kullandı. Sette aktör olarak ne kadar deneyimli olduğumu herkes biliyor. Ben toplumsal bir travmaya neden olacak şeyler yapmam. Ancak yaratılmış bir travmaya direnebilirim. Ben neyin hesabını soracağım biliyor musunuz? Kızıma yaşattıkları bu travmanın hesabını hukuk önünde verecekler. Benim ekibimdeki oyuncular, başrol oyuncuları da bana şahit olacaklar. Hadi bakalım. Ben ekibimdeki hiçbir oyuncu ile muç muç değilim. Bugüne kadar hiçbirini takip etmedim. Neden bu kız aynı gün bunu paylaşmıyor da, 5 gün bekliyor. Dünyada da bunun örnekleri var. Hiç kimse rol arkadaşıyla mıç mıç olmak zorunda değil diyerek açıklama yaptı. Bu olay gündemde daha da yer alacağa benziyor. Çünkü bu olaylara ünlü isimlerden de açıklamalar var.

Talat Bulut Kimdir?

Oyuncu Talat Bulut Soruşturmasına Yetkisizlik Kararı…

“Yasak Elma” dizisinin setinde, set çalışanı Özge Ş.’nin (20) dizinin başrol oyuncularından Talat Bulut tarafından cinsel tacize uğradığını iddia etmesi üzerine “sarkıntılık yapmak suretiyle cinsel saldırı” suçundan soruşturma başlatıldı. Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından verilen yetkisizlik kararında,“Hadımköy’ün Arnavutköy ilçesine bağlı olduğu, Aranavutköy ilçesinin de adli yönden Gaziosmanpaşa Adliyesi’ne bağlı olduğu anlaşıldığından, Cumhuriyet Başsavcılığımızın yer itibariyle yetkisizliğine karar verilmiştir” ifadeleri kullanıldı. Kararda, dosyanın Gaziosmanpaşa Cumhuriyet Başsavcılığına gönderilmesine karar verildiği kaydedildi.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler