Ana SayfaÜnlülerAleyna Tilki Klip Çekti! Demet Akalın İnanamadı...

İlgili Postlar

Aleyna Tilki Klip Çekti! Demet Akalın İnanamadı…

Genç popçu Aleyna Tilki gündemde fırtınalar estirmeye devam ediyor. Son olarak Aleyna Tilki yeni klip gösterimi ile gündemde en çok konuşulan ünlüler arasına girmeyi başardı. Aleyna Tilki Söz ve müziği Yıldız Tilbe’ye ait olan Yalnız Çiçek şarkısının klibi 1 saat içerisinde 300 bini aşkın izlenme rakamına ulaştı. Klibin ise yönetmenliğini Aleyna Tilki yaptı. İşte o çok konuşulan klip ile ilgili ilk tepkiler…İşte detaylar…

Aleyna Tilki’nin mısır gevrekli süt banyosu yaptığı klibi ‘Yalnız Çiçek’in ilginç analizi!

Aleyna Tilki’nin ilk kez yönetmen koltuğuna oturduğu klip Çok Konuşuldu…

Yıldız Tilbe’nin Yıldızlı Şarkılar isimli albümünün en çok konuşulan şarkılarından Yalnız Çiçek‘i seslendiren Aleyna Tilki, şarkısına çektiği kliple büyük yankı uyandırdı. Aleyna Tilki’nin ilk kez yönetmen koltuğuna oturduğu klip gündeme bomba gibi düştü. Sosyal medyada klip ile ilgili birçok yorum ve beğeni yapıldı. Aleyna Tilki genç yaşına rağmen gündemde iyi işler yapıyor.

Aleyna Tilki Kimdir?

Demet Akalın  “Bunu gerçekten Aleyna çektiyse sıradayım be yavrum” mesajını yazdı…

Aleyna Tilki’nin yeni şarkısı Yalnız Çiçek’e çektiği klip YouTube üzerinden yayınlandı ve büyük ilgiyle karşılandı. Söz ve müziği Yıldız Tilbe’ye ait olan parçaya çektiği yeni klip ile ilk defa yönetmenlik koltuğuna oturan Aleyna Tilki’nin klibi Youtube’da 2 günde 13 milyon izlenme rakamına ulaştı. Aleyna Tilki’nin ilk yönetmenlik denemesinde DJ Emrah Karaduman oynuyor. Karaduman, klibin teaser’ını Instagram hesabından “Bizimki tutturdu ‘sen de oynican klipte seni kaçırıcam’ diye olmayan oyunculuğum ile bu güzel senaryonun hakkını vermeye gayret ettim, ‘Yalnız Çiçek’ klip yayında, umarım seversiniz” notuyla paylaştı. Bu paylaşım üzerine Demet Akalın  “Bunu gerçekten Aleyna çektiyse sıradayım be yavrum” mesajını yazdı. Karaduman da, ‘Valla her şeyi ile bire bir ilgilendi’ şeklinde yorum yaptı.

Demet Akalın Kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler