Ana SayfaÜnlülerAleyna Tilki'nin mısır gevrekli süt banyosu yaptığı klibi 'Yalnız Çiçek'in ilginç analizi!

İlgili Postlar

Aleyna Tilki’nin mısır gevrekli süt banyosu yaptığı klibi ‘Yalnız Çiçek’in ilginç analizi!

Yıldız Tilbe’nin Yıldızlı Şarkılar isimli albümünün en çok konuşulan şarkılarından Yalnız Çiçek‘i seslendiren Aleyna Tilki, şarkısına çektiği kliple büyük yankı uyandırdı. Aleyna Tilki’nin ilk kez yönetmen koltuğuna oturduğu klibi, onedio editörleri tarafından değerlendirildi.

Demet Akalın’dan Aleyna Tilki’nin yeni klibi ‘Yalnız Çiçek’e ilk yorum!

Aleyna Tilki’nin klibinde dikkat çekenler

Onedio editörü, Aleyna Tilki’nin klibini sahn sahne değerlendirdi, ilginç detaylara dikkat çekti. İşte Aleyna Tilki’nin birbirinden çarpıcı sahneleri olan Yalnız Çiçek şarkısına çektiği klibin ilginç değerlendirmesi.

Aleyna Tilki kimdir?

İlk sahnede Aleyna’yı kendi kendine kıyıya vururken görüyoruz. Ama gerçekten vuruyor! Bu karaya çıkmak değil, bu karaya kafa atmak!

“Aleyna’nın en yakın arkadaşı kimdir?” diye bir soru varsa onun cevabı net olarak işte bu ayıdır. Kendisini daha önce de pembe olarak görmüştük fakat bu kadar korkunç değildi.

Ayının bu kadar korkunç hale gelmesinin sebebi işte bu deli bozuklar. Ne istediniz yavrucaktan, soysuzlar çetesi!!!

Anlaşıldı, sizin derdiniz ayı değil! Güzel olan her şeye düşman bunlar. Şu sıfatlardan iyilik beklemek hata olurdu zaten.

Karaya vuran bir Aleyna’ya yapılan bu muamele gerçekten hiç hoş değil. O ayı bile bunlardan daha vicdanlıdır ama hayvan konuşamıyor işte!

Kafasına taç takanın kral olduğu bir memlekette yaşıyoruz zaar! Kızcağızı karga tulumba dediğimiz yöntemle arabaya tıkıp kaçırmalarından bunların ne kadar haysiyetten yoksun olduğunu anlamak mümkün. Pühhh suratınıza be!

Bu manyaklar kızı kaçırmadan önce belli ki kızcağız evinde yemek yiyormuş. Biliyorsunuz Aleyna’nın ilk öğrendiği yemeklerden biridir lavaboda makarna yapmak.

Bu arada Aleyna pazar akşamları Bizimkiler’den sonra mutlaka süt banyosu yapar. O gün sütçü geçmediği için bakkaldan aldığı pastörize sütleri küvete dökmek zorunda kaldığını da hatırlatalım.

Güzellik kurallarını bilenler bilir, süt banyosunu mutlaka renkli mısır gevreği ile yapmak lazım. Aleyna da bilinçli bir genç kadın olarak küvetin içine annesinin “Biz yokken yersin” diye aldığı mısır gevreklerini boca etmiş.

Süt banyosu sırasında “Yazıktır, israf olmasın” diyerek küvetteki mısır gevreklerini de yemeyi ihmal etmiyor Aleyna. Şu tutumluluğa bir bakar mısınız?

Banyodan sonra da lavabodaki makarnaları eliyle yiyor Aleyna. O pizza dilimi de inşallah elektrik süpürgesinin torbasından çıkmamıştır.

Heh, geldi yine sıfatsızlar. Allah sizi gün ışığında bile karşımıza çıkartmasın inşallah!

Ormanda yolunu kaybeden bu yakışıklı da kim? Aaa Emrah Karadumanmış! Git burdan küçük prens, seni harcayacaklar. Çok acayip şeyler dönüyor bu ıssız ellerde!

Kuzu gibi bakıyor yavrucağız, ürkek ve yapayalnız. Çünkü karşısındaki artık Hello Kitty İstanbul Bölge Müdürü Aleyna Tilki değil. Bu adamlar Aleynamızı, Şanzel Çatlak kadar çılgın yaptılar!

Emrah bunların huyunu suyunu bilmediği için arabaya binerken “Öne ben geçecem!” diye tutturuyor ve bakın neler oluyor? Evet, maalesef Emrah artık LPG tankı oldu! 🙁 Bye bye sıralı otogaz sistemi Reyiz. 🙁

Gördüğünüz gibi Aleyna’nın damarlarında artık pamuk şeker dolaşmıyor maalesef. O şimdi bu korkunç çetenin dediğim dedik ablası. Sana da güle güle Hello Kitty Reyiz, şaşırttın doğrusu!

İşte Aleyna Tilki’nin yeni klibi

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler