Ana SayfaDedikoduTaciz Edildim Diyen Genç Kız: Şöhret İçin Namusumu Ortaya Koymam!

İlgili Postlar

Taciz Edildim Diyen Genç Kız: Şöhret İçin Namusumu Ortaya Koymam!

Yasak Elma dizisi seti geçtiğimiz hafta magazin gündemine bomba gibi düşecek olan olayla anıldı. Dizi oyuncusu Talat Bulut’un kendisini taciz ettiğini söyleyen 19 yaşındaki kostüm asistanı, çarpıcı açıklamalarda bulundu. Detaylar haberimizde…

Yasak Elma’nın Kadın Oyuncuların’dan Talat Bulut’a Şok!

Taciz Edildim Diyen Genç Kız: Şöhret İçin Namusumu Ortaya Koymam!

Talat Bulut Duymayan Kalmasın Adlı Magazin Programında Konuştu!

Yasak Elma setinde kostüm asistanlığı yapan 19 yaşındaki genç kız, geçtiğimiz günlerde oyuncu Talat Bulut’un kendisini taciz ettiğini iddia etmiş, bu iddia magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Haberin yayılması ile birlikte hem Yasak Elma seti konuşulmuş, hemde Talat Bulut’a bazı ünlü isimler oldukça sert tepki vermişti. Yargıya taşınan olayda adı geçen genç kız açıklamalarda bulundu.

Taciz olayını anlatan Ö.Ş şöyle konuştu: “Talat Bulut’un kravatını düzeltecektim. Önce “Düzeltme”, sonra “Arka tarafa gidip düzeltelim” dedi. Bir odaya girdi, lavabo olmadığını söyleyip koridordaki camdan kravatına baktı. Düzeltmemi istedi. Kravatını tuttuğum esnada dudağımdan öptü, “Bir daha ellemezsin” dedi. Şok yaşadım, hemen tepki veremedim. Üst kata çıkınca yapım ekibine bildirdim durumu. Sonra konuştuğum kişiyi yanına çağırıp gecikmenin nedenini sordu.

Çekimler sürdü ama ben çalışamadım. Uygulayıcı yapımcımıza söyledim. “Arkandayız. Bu yaşadığın cezasız kalmamalı” dediler. Olay perşembe günü oldu. Salıdan itibaren sosyal medyadan yaydım. Bir daha kimsenin başına gelmesini istemiyorum. Şöhret için neden namusumu ortaya koyayım? Hayalim kostüm tasarımcılığı, şöhret olmak gibi bir niyetim hiç yok.” açıklamasını yaptı.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler