Ana SayfaDedikoduNur Yerlitaş Ameliyat Olduğunu İspat Edene Öyle Bir Hediye Verecek Ki...

İlgili Postlar

Nur Yerlitaş Ameliyat Olduğunu İspat Edene Öyle Bir Hediye Verecek Ki…

Yarışma programı bittikten sonra birden bire verdiği kilolar ile gündemde olan Nur Yerlitaş’ın ameliyat konusu magazin gündeminde devam ediyor. Yerlitaş, ameliyat olmadığını söylese de sosyal medyada iddialar sürekli bu yönde. Peki, ünlü modacı ameliyat olduğunu kanıtlayana ne verecek? Detaylar haberimizde…

Nur Yerlitaş Kimdir?

Nur Yerlitaş Ameliyat Olduğunu İspat Edene Öyle Bir Hediye Verecek Ki…

Nur Yerlitaş Bu Kadar Kiloyu Nasıl Verdi?

Yarışma programı bittikten sonra birden bire verdiği kilolar ile gündemde olan Nur Yerlitaş’ın ameliyat konusu magazin gündeminde devam ediyor. Yerlitaş, ameliyat olmadığını söylese de sosyal medyada iddialar sürekli bu yönde. Nur Yerlitaş geçtiğimiz günlerde iftar yemeğinden çıkarken görüntülendi. Ameliyat iddialarına cevap veren ünlü modacı çarpıcı açıklamalar da bulundu.

Yarışma programı bittikten sonra birden bire verdiği kilolar ile gündemde olan Nur Yerlitaş’ın ameliyat konusu magazin gündeminde devam ediyor. Yerlitaş, ameliyat olmadığını söylese de sosyal medyada iddialar sürekli bu yönde. Bunun üzerine söze giren modacı, ”Ben 18 ayda 30 kilo verdim, yemin ederim kendi programın ile yaptım. Bazı ilaçlar kullandım, ama kesinlikle ameliyat olmadım. Şerefsizim ameliyat olmadım ve olduğumu kanıtlayana pırlanta bilezik vereceğim” açıklamasını yaptı.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler