Ana SayfaDedikoduTamer Karadağlı Öpüşme Sahnesi İçin Konuştu: Karım Değil Mi Öperim!

İlgili Postlar

Tamer Karadağlı Öpüşme Sahnesi İçin Konuştu: Karım Değil Mi Öperim!

Çocuklar Duymasın’ın başarılı oyuncusu Tamer Karadağlı, çok konuşulacak açıklamalar yaptı. Hatırlanacağı üzere bir aile dizisi olarak bilinen Çocuklar Duymasın dizisinin öpüşme sahnesi olay yaratmıştı. Başarılı oyuncu Tamer Karadağlı o sahne için yorum yaptı. Detaylar haberimizde…

Tamer Karadağlı Öpüşme Sahnesi İçin Konuştu: Karım Değil Mi Öperim!

Tamer Karadağlı Kimdir?

Bir mağaza açılışında görüntülenen Tamer Karadağlı, oynadığı Çocuklar Duymasın dizisi hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Bir aile dizisi olarak akıllara gelen Çocuklar Duymasın dizisinin geçtiğimiz bölümlerde öpüşme sahnesi olay olmuştu. Dizi, bu sahneden sonra izleyici tarafından oldukça eleştirilmiş sosyal medyada yorum yağmuruna tutulmuştu. Dizide Haluk karakterine hayat veren Tamer Karadağlı olay sahne için konuştu.

Çocuklar Duymasın Oyuncu Kadrosu

Sezon finali hakkında konuşan Tamer Karadağlı, Çocuklar Duymasın dizisinin kolay kolay kalkmayacağının altını çizdi. Olay sahne için konuşan yakışıklı oyuncu yeni sezonda bu tarz sürprizlerin olabileceğinin sinyalini verdi. Karadağlı, “Daha önce de öpüşüldü, kimse konuşmadı. Önümüzdeki sezon izleyin, görün. Karı koca bunlar… Karım değil mi kardeşim, öperim” şeklinde konuştu.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler