Ana SayfaDizilerSurvivor 91. Bölümde Muhteşem Ödül İçin Yarıştılar!

İlgili Postlar

Survivor 91. Bölümde Muhteşem Ödül İçin Yarıştılar!

Survivor’un 91. bölümünde Gönüllüler ve Ünlüler takımı ödül oyununda karşı karşıya geldi. Survivor son bölümdeki muhteşem ödülleri kazanmak isteyen ekipler kıran kırana mücadele etti. İşte ekranın sevilen yarışma programı Survivor 91. bölümde yaşananlar…

7 Haziran 2018 Reyting Sonuçları Açıklandı! Peki Zirvenin Sahibi Kim Oldu? Avlu Dizisi Mi? Bizim Hikaye Dizisi Mi? Yoksa Survivor Mı?

Survivor’da Neler Yaşandı?

Ekranın sevilen yarışma programı Survivor, ekranda fırtınalar estirmeye devam ediyor. Survivor’da final’e sayılı günler kala heyecan dorukta. Survivor izleyicisi heyecanla final bölümü bekler oldu. Survivor dün akşam 91. bölümde ekrana geldi. Yine Survivor’da heyecanlı anlar yaşandı. Peki ödül oyununu kim kazandı? Anıl ile Hakan arasında neden gerginlik çıktı? Sema ile damla arasında neler oldu?

Survivor ödül oyununda Sema ile Damla arasında gerginlik…

Survivor ödül oyununda Sema ile Damla arasında gerginlik yaşandı. Gerginlik uzun süre devam etti. Anıl Hakan’a ‘Ne yapacağımı sana mı soracağım?’ dedikten sonra tansiyon yükseldi ve Hakan ‘Evet bana soracaksın’ şeklinde cevap verdi. Aralarında tartışma uzadı. Survivor’da Santo Domingo ödülü için mücade eden iki takımda kazanan taraf Ünlüler oldu.  Zaferin tadını çıkaran Ünlüler ödülün tadını çıkardı. Survivor’da 91. bölümün diğer ödülü ise mor odada mantı yeme şansıydı. İki ekip de ödül için kıyasıya mücadele etti.

Acun Ilıcalı Güldürdü…

Acun Ilıcalı yarışmacılar arasında söz alan Mustafa Kemal’in aksanına ‘Fransızca’da böyle değil mi?’ sözleriyle takıldı. 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler