Ana SayfaDizilerEsra Erol'da Korkunç Amca İtirafı: "Anneme 10 Yıl, Bana 1 Yıl Tecavüz...

İlgili Postlar

Esra Erol’da Korkunç Amca İtirafı: “Anneme 10 Yıl, Bana 1 Yıl Tecavüz Etti!”

Hafta içi her gün farklı olaylar işleyen Esra Erol, herkesin hikayesine dokunmaya devam ediyor. Geçtiğimiz bölümlerde işlenen olay herkesin kanını donduracak cinsten oldu. Kayıp olan annesi Nurşen’ı aramaya gelen Safiye adlı genç kadın, öz amcası Osman Çolakoğlu’nun 13 yaşındayken kendisine, 1 yıl boyunca tecavüz ettiğini iddia etti. Detaylar haberimizde…

Esra Erol Kimdir?

Esra Erol’da Korkunç Amca İtirafı: “Anneme 10 Yıl, Bana 1 Yıl Tecavüz Etti!”

Herkesin yaşamına biraz dokunan Esra Erol’da programında geçtiğimiz günlerde herkesi şaşkına düşürecek amca itirafı geldi. Kayıp olan annesi Nurşen’i bulmaya gelen Safiye isimli genç kızın anlattığı hikaye ve iddia edilen şeyler herkesin kanını dondurdu. Genç kızın iddiasına göre; öz amcası Osman Çolakoğlu’nun 13 yaşındayken kendisine, 1 yıl boyunca tecavüz ettiğini yönündeydi.

Seda Sayan ile Esra Erol’un Programlarında Yaşanan Skandala Bir Yenisi Daha Eklendi!

Safiye’nin anlattıklarını herkes şok içinde dinlerken, genç kız programda “10 yıl boyunca anneme, 1 yıl boyunca bana tecavüz eden öz amcam Osman Çolakoğlu idam edilsin!” ifadesini kullandı. Hem kendi öz kızına hem de öz yeğenine tecavüz ettiği iddia edilen Osman Çolakoğlu yayına bağlandı. Osman Çolakoğlu “Ben size her şeyi anlatmak zorunda değilim, mağdur olan benim” diyerek iddiaları yalanladı. Çolakoğlu ayrıca “Yargı süreci devam ediyor. Safiye’nin ortaya attığı iftiralar, kendi özgür iradesiyle mi acaba? En son mahkeme de şikayetinde vazgeçti” ifadelerini kullandı.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler