Ana SayfaÜnlülerPerran Kutman ölümden nasıl döndüğünü, kendisini kimin kurtardığını ilk kez açıkladı

İlgili Postlar

Perran Kutman ölümden nasıl döndüğünü, kendisini kimin kurtardığını ilk kez açıkladı

Türk Sineması’nın ünlü ismi Perran Kutman, Posta gazetesine konuştu. Perran Kutman, 1988 yılında Perihan Abla dizisiyle ekranda yer almaya başladığında bu rolün onunla bütünleştiğini fark etmemişti. Perihan Abla olarak ünü yayıldı, dizi dünyasının ilklerindendi. 1992 yılında Kızlar Yurdu dizisinde rol aldı. Ardından bir başka efsane işe imzasını attı Şehnaz Tango. Bir Kadın Bir Erkek, Üzgünüm Leyla, Hayat Bilgisi, Deli Saraylı, Canımın İçi ve Ah Neriman gibi daha birçok projede yer aldı. 1988-2014 yılları arasında zaman zaman ara vererek de olsa bir şekilde ekranlarda yer aldı. Perran Kutman, 4 yıldır dizilerde rol almıyor… Peki neden?

Perran Kutman Kimdir?

Gelen projelere ısınamıyorum. Diziler o kadar uzun ki!

Perran Kutman, röportajında samimi açıklamalarda bulundu. Ünlü oyuncu Perran Kutman, neden dizilerde yer almadığını anlattı. “Gelen projelere ısınamıyorum. Diziler o kadar uzun ki! Genç arkadaşlarımı izleyeyim diyorum, 45 dakika sonra sıkılıyorum. Böyle şey olmaz. Yönetmene de, yazara da, izleyene de yazık. Tarihi dizilerden de sıkıldım. Muhteşem Yüzyıl’da her şey vardı, doya doya izledik. Şimdi tüm dünyada yayınlanıyor ‘Sülüman Sülüman’ diye. Ama ısrarla bütün padişahların dizisini yapmak zorunda değilsiniz. Sürekli aynı şey olmaz!”

O beni ölümden kurtarmıştır…

Dizilerin neden eski hallerinden eser olmadığına da Perihan Kutman, bu durumu üretkenliğin olmamasına bağladı. Perran Kutman, “Samimiyet yok. Her şey para oldu. Paran varsa geziyorsun tozuyorsun. Karşı tarafın sıkıntıları seni ilgilendirmiyor. Gençler için üzülüyorum. Biz doya doya yaşadık” diye konuştu. Perran Kutman, röportajda geçtiğimiz aylarda rahmetli olan Ercan Yazgan’ın kendisini kurtardığı bir olayı da anlattı. Kutman, “Geçenlerde Ercan Yazgan’ı kaybettik. O beni ölümden kurtarmıştır ‘Perihan Abla’nın çekimleri sırasında. Poyrazköy açıklarında ters akıntı varmış. Tekneden öteki tekneye atlayacaktım. Araya düştüm, teknenin altına girdim. Sürekli dibe gidiyordum. Nurlar içinde uyusun, Ercan’ım içine mayo giymiş, bir şey olursa atlarım diye düşünmüş. Saçımdan yakalayıp çıkarmış beni.”

Yeni nesil oyunculara üzüldüğünü belirtti…

Yeni nesil oyunculara üzüldüğünü belirten Kutman, kalıcılığın ne demek olduğunu bilmediklerini, bir süre parlayıp sonra söndüklerini sözlerine ekledi. Ünlü sanatçı, genç neslin bu duruma üzülmemesine karşın, kendisinin onlar adına üzüldüğünü sözlerine ekledi.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler