Ana SayfaÜnlülerSinem Kobal'dan 'Romantik Komedi' açıklaması

İlgili Postlar

Sinem Kobal’dan ‘Romantik Komedi’ açıklaması

Romantik Komedi serisinin üçüncü filmi için kamera karşısına geçmeye hazırlanan Sinem Kobal’ın yapım şirketi, filmin iptali ile ilgili bir açıklama yayınladı. Romantik Komedi 3 filmi çekilecek mi? Sinem Kobal, Romantik Komedi’de yer alacak mı? Detaylar haberimizde…

Sinem Kobal’dan Kenan İmirzalıoğlu paylaşımı!

Sinem Kobal’ın ‘Romantik Komedi’ bilmecesi sona erdi

Romantik Komedi serisinin devamı niteliğinden olan üçüncü filminde rol almaya hazırlanan Sinem Kobal’ın 1 milyon lira istediği ve bu nedenle filmin kadrosundan çıkarıldığı iddia edilmişti. Sinem Kobal, iddiaların ardından yaptığı açıklamada iddiaları yalanlayarak filmin kadrosunda yer aldığını ve çekimler için kamera karşısına geçmeye hazırlandığını ifade etmişti.

Sinem Kobal kimdir?

Çekimler iptal edildi

Sinem Kobal çekimler için gün sayarken, filmin yapım şirketi Boyut Film, projenin iptal edilmesine karar vermişti. Kobal, bu kararla büyük bir şok yaşadı.

Sinem Kobal’ın çalıştığı ajans, konu hakkında bir yazılı basın açıklaması yayınlayarak durumu açıkladı:

Romantik Komedi serisi, oyuncumuz Sinem Kobal’ın severek içinde olduğu, gişe başarısı yakalamış filmlerdir. İki yıldan beri bu serinin devam filmi niteliği taşıyacak olan “Romantik Komedi 3” filmiyle ilgili yapım şirketi Boyut Film ve proje süpervizörü Ceren Aslan ile kendilerinin talebiyle çeşitli görüşmelerimiz oldu. Bu süreçte medyada konu ile ilgili yapılan, duyumlara dayanan ve hiçbir kaynağa dayandırılmayan haberlerde oyuncumuz Sinem Kobal’ın fotoğrafı ve ismi kullanıldı . Çoğu gerçek dışı olan bu haberlerle ilgili bir açıklama yapmak gereği doğdu. Sinem Kobal, bugüne kadarki her aşamada görüşmelerini projenin tasarımcısı Ceren Aslan ve senaristi Aslı Zengin ile senaryo üzerine yapmıştır ve tüm görüşmeler tarafların projeye olan inançları yüzünden son derece olumlu sonuçlanmıştır.

Filmin Yapım şirketi sahiplerinden ve yapımcısı Murat Tokat ile her türlü şartta anlaşılmış , ekibe yeni erkek oyuncu dahil edilmiş ve 1 temmuz da sete çıkmak üzere sözleşmeler imza aşamasına gelmiştir.

Yapım şirketi sahibi Murat Tokat, 15 haziranda telefonla arayıp filmin çekimlerini çeşitli sebeplerden dolayı iptal ettiklerini bildirmiştir.

Bunların hiçbirinin muhatabı Sinem Kobal veya şirketimiz değildir. İki kez olmak üzere proje sete çıkma aşamasına kadar getirilip, iptal edilmesi sebebiyle Boyut Film’in yürüttüğü “ Romantik Komedi” süreci bizim için sona ermiştir.

Saygılarımızla, İd iletişim.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler