Ana SayfaÜnlülerBülent Ersoy motosiklete bindi, çığlıkları sokakları inletti!

İlgili Postlar

Bülent Ersoy motosiklete bindi, çığlıkları sokakları inletti!

Bülent Ersoy, Bodrum sezonunu çığlık çığlığa açtı. Diva, Bodrum’da motosiklete bindi, heyecandan attığı çığlıklar Bodrum sokaklarını inletti. Etraftakiler neye uğradıklarını şaşırdı. Detaylar haberimizde…

Popstar 2018 finalinde Bülent Ersoy’un peçesi programa damga vurdu!

Bülent Ersoy motosiklete bindi, olanlar oldu

Sanat dünyasının Diva’sı Bülent Ersoy, yaz sezonunu Bodrum’da açtı. Bodrum’da arkadaşı Serpil Benay’ı ziyaret eden Ersoy, dostları ile birlikte kahvaltı yaptı. Bir ara, arkadaşının kullandığı motosiklete bindi. Bülent Ersoy, motosiklette fazla heyecan yapınca çığlığı bastı.

Bülent Ersoy kimdir?

Bülent Ersoy çığlık çığlığa

Motosiklet ile Bodrum çarşısını turlayan Bülent Ersoy, çığlık çığlığa kalınca etraftakiler şoke oldu. Çığlık atan kişinin Bülent Ersoy olduğunu gören tatilciler ve vatandaşlar, hemen cep telefonuna sarıldı.

Bülent Ersoy kendisine ‘hepatit B’ diyen ünlü ismi affetmedi

Motosikletten vazgeçmedi

Motosiklet turunun ardından dostlarının yanına dönen Bülent Ersoy, kahvaltının ardından tekrar motosiklete bindi ve Bodrum çarşısından ayrıldı. Bülent Ersoy, neşeli tavırları ile dikkat çekti.

Bülent Ersoy’dan seçim açıklaması

Motosiklet turu sırasında basın mansuplarının da sorularını yanıtlayan Bülent Ersoy, bir muhabirin “Seçim değerlendirmesi yapar mısınız?” şeklindeki sorusuna kızdı ve “Ben şimdi tekne ile adalara gezmeye gideceğim, daha sonra seçimde İstanbul’da oy kullanacağım.” diyerek yanıt verdi.

Bülent Ersoy Popstar’daydı

Bülent Ersoy, son olarak Popstar 2018 isimli ses yarışmasında jüri üyesi olarak yer almıştı. Yarışma, geçtiğimiz ay final yaparak yayından kalkmıştı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler