Ana SayfaDizilerPopstar 2018 finalinde Bülent Ersoy'un peçesi programa damga vurdu!

İlgili Postlar

Popstar 2018 finalinde Bülent Ersoy’un peçesi programa damga vurdu!

Popstar 2018, dün akşam ekranlara gelen son bölümüyle final yaparken ve finalistler seçilirken, jüri üyesi Bülent Ersoy’un peçesi programa damga vurdu ve sosyal medyayı salladı.

Bülent Ersoy ve Selçuk Yapar arasında gerilim!

23 Mayıs Çarşamba akşamı Kanal D’de ekranlara gelen Popstar yarışmasında jüri üyeliği yapan Bülent Ersoy; programa, yüzünde peçeyle çıktı. Finalistlerin seçildiği bölümde, Türk müziğinin Divası Ersoy, yarışmadaki kıyafetiyle olay oldu.

Bülent Ersoy, eski eşi Armağan Uzun hakkında konuştu!

Bülent Ersoy Trend Topic oldu!

Popstar 2018 dün akşam yayınlanan son bölümüyle ekranlara veda etti. Yarışmanın jüri üyesi Ersoy, yüzünde Swarovski taşlarla süslü peçe ile programa katıldı. Siyah bir kıyafet giyen ünlü sanatçının, siyah dantel eldivenlerle kombinini tamamladığı da gözlerden kaçmadı. Ayrıca, Diva’nın Swarovski taşlı peçesi, Twitter’da Trend Topic (TT) oldu.

Popstar 2018 şampiyonluğunu Zülüfoğlu aldı!

Sunuculuğunu ve yapımcılığını Osman Tan Erkır’ın yaptığı Popstar 2018 yarışmasında; Arzu Coşkun, Ayhan Candaşı, Batuhan Öztürk, Beyza İrtük, Salih Zülüfoğlu ve Uygar Yıldırım finale kalmıştı. Finalistlerin son kez performanslarını sergiledikleri gecede son ikiye kalan kişiler Batuhan Öztürk ve Salih Zülüfoğlu oldu.Bu yılın birincisi olan isim ise kendine özgü yorumuyla Salih Zülüfoğlu seçildi ve aynı zamanda 50 bin TL’lik büyük ödülün de sahibi oldu.

Salih Zülüfoğlu kimdir?

İşte, o dakikalar

https://www.youtube.com/watch?v=EZOfKNJPQRg

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler