Ana SayfaÜnlülerBülent Ersoy, eski eşi Armağan Uzun hakkında konuştu!

İlgili Postlar

Bülent Ersoy, eski eşi Armağan Uzun hakkında konuştu!

Geçtiğimiz hafta yıllar sonra Popstar sahnesinde eski eşi Armağan Uzun ile ilk kez karşı karşıya gelen Bülent Ersoy, eski eşi hakkında konuştu. Diva, Armağan Uzun hakkında ne dedi? Detaylar haberimizde…

Bülent Ersoy tekrar hastaneye kaldırıldı! Sağlık durumu nasıl?

Diva’nın büyük aşkı hüsranla sonuçlandı

Bülent Ersoy ve Armağan Uzun, 2007 yılında yayınlanan Popstar Alaturka isimli yarışma programında tanışmışlardı. Aniden birbirine aşık olan çift, tutkulu bir aşk yaşayarak evlenmişlerdi. Bir yıl süren evlilik, boşanma ile sonuçlanmıştı.

Bülent Ersoy kimdir?

Bülent Ersoy’dan eski eşine ilk puan

Müzik dünyasının Diva’sı olarak anılan Bülent Ersoy, eski eşi Armağan Uzun ile yine Popstar yarışmasında karşı karşıya geldi. Yıllar sonra Popstar 2018 yarışmasında karşı karşıya gelen eski eşlerin arasındaki gerginlik dikkat çekti. Armağan Uzun, yarışmada Salih Zülüfoğlu ile aynı sahneye çıktı. Birlikte, Nejat Alp’in Arkadaş isimli şarkısını seslendirip, aynı zamanda mizansen yaptılar. Performans sonrası yapılan değerlendirmede gözler Bülent Ersoy’a çevrildi. Bülent Ersoy, Armağan Uzun ve Salih Zülüfoğlu’nun performansını hiç beğenmeyerek 50 puan verdi. Programın sunucusu Osmantan Erkır, hemen araya girdi ve “Bülent Ersoy hakkaniyet sahibi bir insandır. Her an oyunu değiştirebilir. Küçük kızgınlıklar yaşayabilir.” diyerek Diva’yı ikna etmeye çalıştı. Bunun üzerine Ersoy puanını değiştirdi ve eski eşi Armağan Uzun’a gönderme yaparak “Bu numarayı sadece sana veriyorum. Haberin ola sadece sana. ‘Hayatımın en büyük hatasını yaptım’ diyenler. Sadece sana 100 veriyorum.” dedi.

Cehenneme direk olsun

Bülent Ersoy, yıllar sonra gerçekleşen ilk karşılaşmanın ardından eski eşi Armağan Uzun hakkında “Benden uzak, cehenneme direk olsun.” diye konuştu. 2007 yılında büyük bir aşkla evlenen müzik sektöründe Diva olarak anılan Bülent Ersoy ve Armağan Uzun, bir yıl evli kalmıştı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler