Ana SayfaÜnlülerSeren Serengil'in nişanında olay çıkaran Nur Yerlitaş ilk açıklamasını yaptı!

İlgili Postlar

Seren Serengil’in nişanında olay çıkaran Nur Yerlitaş ilk açıklamasını yaptı!

Seren Serengil ve Yaşar İpek’in nişan töreninde olay çıkaran Nur Yerlitaş, konu hakkında ilk kez konuştu. Gülşah Saraçoğlu’na söyledikleri çok eleştirilen Yerlitaş, sözlerinin altında yatan sebebi açıkladı. Detaylar haberimizde…

Seren Serengil’in nişanında olay çıkaran Nur Yerlitaş’a yanıt geldi! Kalitesiz, üslupsuz…

Seren Serengil ve Yaşar İpek çifti, geçtiğimiz Pazar günü düzenledikleri gösterişli bir tören ile nişan yüzüklerini taktı. Sadece yakın hissettiği 200 kişilik davetli grubunun şahitliği ile nişanlanan çiftin nişanında olay eksik olmadı.

Nur Yerlitaş kimdir?

Nişana katılanlar arasında bulunan Nur Yerlitaş, Gülşah Saraçoğlu’nu görünce Seda Sayan’ın eski, Deniz Seki’nin yeni sevgilisi Murat Karabova’ya, Saraçoğlu’nu kastederek “Ben sana demedim mi, beni o terzi karıyla aynı masaya oturtma!” şeklinde bir tepki göstermişti.

Ben hatalı olduğum yerde af da dilerim, özür de

Nur Yerlitaş, Gülşah Saraçoğlu hakkında söylediği sözler ile ilgili ilk açıklamasını yaptı. Bir alışveriş merkezinde basın mensupları ile karşılaşan Yerlitaş, Saraçoğlu konusundaki sorulara “Bildiğiniz gibi o gün nişana bir saat kadar geç kaldık. İlaç içeceğiz Allah’ın dağında kaybolduk 50 km uzağa gitmişiz. Beni bilen bilir panik atağım var. Çok korktum, sinirlerim de tepemdeydi. Murat’a kızma sebebim de; yanıma gelince zannettim ki Gülşah Saraçoğlu’yla aynı masaya oturacağız. Gülşah’a çok kırılmıştım bana küçük bir hatası olmuştu. Televizyonda bile söyledim benim arkamdan o geliyor. Onun bana bir özür borcu vardı, ablası kırılmıştı. Ben hatalı olduğum yerde af da dilerim, özür de.” şeklinde bir açıklama yaparak yanıt verdi.

Kalitesiz, üslupsuz

Nur Yerlitaş’ın “O terzi karı” çıkışının ardından, Gülşah Saraçoğlu da bir açıklama yapmıştı. Sosyal medya hesabından açıklama yapan Saraçoğlu, “Böylesine bir açıklama yapmak zorunda olduğum için çok üzgünüm. Herkes gibi o görüntüleri ben de izledim. Böylesine kalitesiz, üslupsuz ve asla tarzım olmayan bir haberin içinde adımın dönmesinden son derece rahatsızım. Eğer benden böyle bir karşı cevap bekliyorsanız zaten alamazsınız. Çünkü benim duruşum ve şeklim bu değil. Herkes kendisine yakışanı yapar biliyorsunuz. Ben sevgi ve sabırla karşılamaya çalıştıkça; bazen geri dönüşleri böyle tatsız olabiliyor. Şu kadarını söyleyebilirim ki, hiçbir zaman hiç kimsenin sınırlarımı ihlal etmesine müsaade etmedim. Böyle bir saygısızlığı, böyle bir terbiyesizliği de kabul etmiyorum. Bana yazdığınız yüzlerce mesaj için de size çok teşekkür ediyorum. Bir açıklama beklediğiniz için bunu söylemek istedim. Karşı bir cevap vermeyeceğim.” demişti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler