Ana SayfaDizilerEşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da büyük kavga!

İlgili Postlar

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’da büyük kavga!

EDHO olarak efsane olmayı başaran Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 104. bölümünde yaşanan kavga yeni bölümün en dikkat çeken bölümlerinden birisi oldu.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’a flaş transfer! 

Her Salı akşamı yeni bölümü ile ekrana gelen Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’da bu hafta Hızır Çakırbeyli ile Ünal Kaplan karşı karşıya geldi. Birbirilerine karşı gelerek rest çeken iki ismin kavgası dizinin seyrini değiştirirken iki ismin birbirine karşı bundan sonra düşman olacağı belirtildi. Hızır Ünal’ın karşısına çıkarak “Artık benim dostum değilsin!” derken bu rest sonrasında dizi için kafalarda pek çok soru işareti oluştu. Hızır’ın restine karşılık yanıt veren Ünal ise son defa uyarıyorum dedi.

Hızır ve Ünal düşmanlığı nereye kadar sürecek?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’da yaşanan bu restleşme sonrasında iki isimden birisinin ölmesi beklenirken özellikle gelecek sezon öncesinde Ünal’ın bir sonraki sezonda olmayacağı şeklinde bir algı oluştu. Bu konuda henüz oyunculardan ve dizi ekibinden bir açıklama gelmemiş olsa da önümüzdeki günlerde yayınlanacak olan yeni bölümlerle birlikte bu soru işareti de yanıtını bulacak.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz oyuncu kadrosunda kimler var?

Hangi diziler final yapıyor?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler