Ana SayfaDizilerDiriliş Ertuğrul 120. yeni bölüm fragmanı: "Seni Selçuklu Sultanı yapacağım!"

İlgili Postlar

Diriliş Ertuğrul 120. yeni bölüm fragmanı: “Seni Selçuklu Sultanı yapacağım!”

Diriliş Ertuğrul 120. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Fragmanda Ertuğrul için söylenen “Seni Selçuklu Sultanı yapacağım” sözleri oldukça dikkat çekti.

Diriliş Ertuğrul hayranlarına müjde!

TRT 1’de yayınlanmaya başlanan ve 118 bölümü ile ekranlara gelen Diriliş Ertuğrul, yayın gününde yeni bölümü ile ekranlara gelecek. Yayınlanan Diriliş Ertuğrul 120. yeni bölüm fragmanı ile birlikte dizinin yeni bölümü hakkında bilgi almak mümkün olurken yeni bölümde Ögeday Han ile Ertuğrul arasında geçen konuşmalar oldukça dikkat çekti.

Son bölümde karşı karşıya gelmişlerdi!

Diriliş Ertuğrul 119. bölümünde Ertuğrul ile Ögeday Han karşı karşıya gelmişti. İkilinin karşı karşıya gelmesi ile birlikte bölüm sona ererken, yeni bölüm için de beklentiler artmıştı. Diriliş Ertuğrul 120. yeni bölüm fragmanı ile birlikte teklifi alan Ertuğrul’un bu teklifi kabul etmesi ve sonrasında yaşanacak olaylar gösteriliyor. Ertuğrul’un bu teklifi kabul etmekle farklı bir plan için hazırlandığı düşünülürken Ertuğrul’un planlarının ne olduğu ve Ögeday’a karşı nasıl bir hamle yapacağı merak ediliyor. Tüm bu detaylar yayınlanacak olan yeni bölüm ile birlikte öğrenilecek.

Diriliş Ertuğrul 120. yeni bölüm fragmanı ise şöyle;

Reklam tepki çekmişti

Diriliş Ertuğrul’un son bölümünde izleyiciler sık sık reklamlarla bölünen dizi için tepki göstermişti. Özellikle sosyal medya üzerinden yapılan değerlendirmelerde en çok bu durum eleştirilmişti. Bu hafta yayınlanacak olan yeni bölümde ise yönetimin bu konuda herhangi bir değişikliğe gidip gitmeyeceği merak ediliyor.

Bu sezon hangi diziler final yapacak?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler