Ana SayfaDizilerÇukur sezon finali tarihi belli oldu! Çukur'dan seyircili final sürprizi

İlgili Postlar

Çukur sezon finali tarihi belli oldu! Çukur’dan seyircili final sürprizi

Show TV’de yayınlanmaya başlayan ve kısa sürede Türkiye’nin efsane dizilerinden birisi olmayı başaran Çukur sezon finali ile sevenlerine veda edecek. Fakat final izleyiciler için biraz farklı olacak.

Çukur’da şoke eden final sahnesi!

Aras Bulut İynemli, Dilan Çiçek Deniz, Erkan Kolçak Köstendil ve Ercan Kesal’ın rol aldığı ve her bir oyuncunun karakteri ile izleyenlerin gönlünde taht kurduğu Çukur sezon finali 11 Haziran’da yapılacak. Show TV’nin RTÜK ile olan ceza durumu nedeniyle Çukur sezon finali için farklı bir yola başvuruldu.

Çukur sezon finali Haliç Kongre Merkezi’nde

Yapılan resmi açıklamalara göre Çukur sezon finali Haliç Kongre Merkezi’nde yapılacak.11 Haziran günü dizi oyuncuları ile birlikte izleyicilere açık olarak yapılacak gösterim sonrasında Çukur final ile veda etmiş olacak. Ücretli olarak gösterilecek olan dizinin finalinde elde edilen gelir ise Tohum Otizm Vakfı’na bağışlanacak.

Dizi için bu bağışa özel olarak da lansman yapılırken, gecenin mesajı ‘Çukur Otizmin Farkında’ olacak. Dizinin final bölümünde dizinin arka planda emeği bulunan Cem Adrian’dan Eypio’ya kadar pek çok isim de sahne olarak izleyicilere unutulmaz bir gece yaşatacak.

Finali unutulmayacak

Sezon finali ile birlikte ekranlara ara verecek olan Çukur, final bölümünü için yapacağı bu organizasyon sayesinde unutulmayacak. Biletix üzerinden satışı başlayan final için ilginin oldukça fazla olması beklenirken 11 Haziran gecesinde tüm gözler kongre merkezinde olacak.

Çukur oyuncu kadrosunda kimler var?

Bu sezon hangi diziler final yapacak, hangi diziler ekrana veda edecek?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler