Ana SayfaDizilerÇukur'da şoke eden final sahnesi! Elleriyle boğdu!

İlgili Postlar

Çukur’da şoke eden final sahnesi! Elleriyle boğdu!

Çukur dizisi, dün akşam yine nefes kesti. Reyting rekortmeni Çukur dizisi, dün akşamki bölümüyle sürpriz üstüne sürpriz yaşattı. Selim’in Cemil’e aşk itirafı, Saadet ile Cemil’in düğünü, Vartolu’nun Saadet’in evlenmesini engelleme çabaları, Cemil’in sürpriz sonu…

Çukur’da inanılmaz olay! Selim, Cemil’e aşkını itiraf etti!

Çukur’da bomba

SHOW TV ekranlarının ilgiyle izlenen Çukur dizisi, dün akşam yayınlanan yeni bölümünde nefesler kesilerek izlendi. Çukur’da, Saadet ve Cemil’in düğün telaşı yaşandı. Vartolu, Saadet’in evlenmesi için elinden geleni yaptı. Hatta, hayatında ilk defa İdris Koçovalı’ya ‘baba’ dedi. Hayatta tek bağının, tek gerçeğinin Saadet olduğunu söyleyen Vartolu, ne yaptıysa İdris’i ikna edemedi. İdris, “Bu düğün olacak” dedi, başka bir şey demedi.

Çukur Dizisi Oyuncu Kadrosu

Çukur’da Selim’in sırrı ortaya çıktı

Çukur’a asıl damga vuran sahne, Selim’in aşk itirafı oldu. Düğün hazırlıkları sırasında damat hamamına götürülen Cemil, hamamda hayatının şokunu yaşadı. Karısı Ayşe ile ilişki kuramamasının nedeni bir türlü anlaşılamayan Selim’in, sırrı ortaya çıktı.

7 Mayıs 2018 reyting sonuçları! Çukur mu? Söz mü?

Selim’den Cemil’e aşk itirafı

Selim ve Cemil hamamda sohbet ediyordu. İlk başta her şey normal görünse de, Selim’in melankolik halleri dikkat çekiyordu. Cemil’in sevmediği bir kız ile evlenme konusunda ilerleyen sohbet, farklı bir boyuta taşındı. Bir gün sevdiği biri ile evlenme ihtimalinin de olduğunu söyleyen Selim’e, o ihtimalin ancak yaşlandığı zaman olduğunu söyleyen Cemil, hiç beklemediği bir yanıtla karşılaştı. Selim, Cemil’i yaşlanana kadar bekleyeceğini ima ederek, onu her şekilde kabul edeceğini söyledi. Bu sözleri Cemil’e anlamlı anlamlı bakışlarla yapan Selim’in aşk itirafı, sadece Cemil’i değil, ekran başındaki izleyicileri de şoke etti.

Selim Cemil’i boğarak öldürdü

Saadet ile düğünü kurulan Cemil, aşkına yeni düştü. Selim’in aşk itirafının ve aldığı alkolün etkisi ile Ayşe’yle kaçmaya karar veren Cemil, Ayşe’nin teklifi ile karşılaştı. Cemil, İdris’le konuşacağını söyleyince Ayşe kafasına saksı ile vurdu. Cemil, kanlar içinde yerde yatarken Selim onları buldu. Ayşe, Cemil’e kendisiyle kaçma konusunda baskı yaptığı için Cemil’e vurduğunu söyleyince, Selim adeta yıkıldı. Aşkına karşılık bulamadığını, bir de Cemil’in karısı Ayşe’ye aşık olduğunu öğrenen Selim, dizinde yatan Cemil’i elleriyle boğdu. Ardında da gözyaşlarına boğuldu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler