Ana SayfaDizilerVatanım Sensin 57. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Miralay Cevdet evine dönüyor!

İlgili Postlar

Vatanım Sensin 57. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Miralay Cevdet evine dönüyor!

Vatanım Sensin 57. yeni bölüm fragmanının yayınlanmasının ardından, bu akşam ekranlara gelecek olan yeni bölüm sabırsızlıkla beklenmeye başlandı. Yayınlanan fragmanda; Cevdet’in zorlu görevinin sona ererek evine ve ailesine kavuştuğu gözlemleniyor.

İzleyicileri Vatanım Sensin’in vedasından daha fazla üzen gerçek

Final bölümü için geri sayım başlamış olan Vatanım Sensin’in bu akşam ekranlara gelecek olan yeni bölümünde Cevdet’in, Yunan ordusundaki görevinin sona erdiği haberini, kızı ve eşiyle paylaştığı görülüyor. Cevdet’in Miralay olarak yurda dönüşü başta kızı Hilal tarafından büyük bir sevinçle karşılanıyor.

Vatanım Sensin 57. Bölümde neler olacak?

Dizi filmin yeni bölümünde Cevdet’in, Kuvayı Milliye adına çalıştığını, ailesi sonunda öğrenmişken; Cevdet ise İzmir’in dört bir tarafında, Türk ordusunu bir nebze olsun soluklandırmak için büyük bir saldırı planı içindedir. Cevdet, bu planını Hilal ve Leon’un da yardımıyla, Sakarya’da iyice ölüm sayısının artması üzerine Filippos’un dikkatini askerler üzerinden dağıtmaya çalışarak uygulamaya koyulur. Cevdet’in, İzmir’i karıştırmasıyla Filippos yapılan oyunu anlar ve bunun üzerine Cevdet ve ailesine ölüm emri verir. Aleksi ise Havva’nın ölümünden sonra babasıyla yakınlaşmıştır ve onu Leon’a karşı kışkırtmaktadır. Alexi bu çabasıyla, Leon’u ölümün eşiğine kadar getirecektir.

Vatanım Sensin’i finale götüren büyük hatalar neler?

Cevdet ise artık üzerindeki sahte Yunan üniformasını çıkararak özlemini çektiği Türk üniformasını giyer ve Miralay göreviyle, mücadeleye hazırdır artık…Hilal’in babası ile ilgili gerçekleri ve bir hain olmadığını öğrenmesi, onun Milli Mücadele ruhunu daha da alevlendirecektir. İzmir’de kendisine oyun oynandığını anlayan Filippos, “Cevdet ve ailesinin sonunu görmek istediği” talimatını Aleksi’ye vermiştir.

Finale giden Vatanım Sensin dizisinde şaşırtan gelişmeler var!

https://www.youtube.com/watch?time_continue=44&v=jKLhEkBTYSg

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler