Ana SayfaDizilerFinale giden Vatanım Sensin dizisinde şaşırtan gelişmeler var!

İlgili Postlar

Finale giden Vatanım Sensin dizisinde şaşırtan gelişmeler var!

Kanal D ekranlarında Perşembe akşamları izleyici ile buluşan Vatanım Sensin dizisi, bir ara izleyicinin ilgisinin iyiden iyiye kaybetmişti… Dizide yaşanan son gelişmelere ve yeni bölümde yaşanacaklara, diziye dair tüm detaylar haberimizde…

Vatanım Sensin’in final tarihi belli oldu! Sezon sonunu beklemeyecek!

Hatayı görüp geriye dönüş

Vatanım Sensin; işgal yıllarında vazifeleri ve vicdanları arasına sıkışanların, aşklarını yine de yeşertmeye çalışanların,  her şeye rağmen bir arada kalmaya gayret eden bir ailenin, esaretten özgürlüğe doğru çıkılan amansız bir yolun hikayesidir…

Aşk ilişkilerine dalan, kişisel hesapları ekrana getiren ancak milli mücadeleden uzaklaşan dizinin bu hatayı görüp geriye dönüşü de dikkat çekici oldu. Finale doğru yürüyen Vatanım Sensin dizisi, senaryonun yeniden milli mücadele odaklanmasıyla hareketlendi. Final yolunda izleyicileri meraklandıran sahneler dikkatleri çekmeye başladı. Dizi yeniden eski ruhuna dönmekte ama tabii ki artık izleyecek çok az bölüm kaldı.

Vatanım Sensin oyuncu kadrosu

Vatanım Sensin’de şoke eden gelişmeler

Dizinin bu hafta yayınlanacak olan bölümüne Beran Soysal (Kamil), Emre Taşkıran (Rıfat)ve Alper Çankaya (Arslan) konuk oyuncu olarak dahil oluyor. Başarılı oyuncular dizide esir düşmüş olan Türk askerlerine hayat verecek.  Balkan harbinin sonlarına doğru Selanik’te bir binbaşıdır Cevdet ( Halit Ergenç). Vatanı için yiğit bir asker, karısı Azize’ye ( Bergüzar Korel)  tutkun bir aşık; çocukları Ali Kemal, Yıldız ve Hilal’e  şefkatli bir baba, anası Hasibe’ye ise hayırlı bir evlattır. Kan Kardeşi Tevfik’le beraber cephede vatan topraklarını kaybetmemek için var gücüyle direnirken başına gelen kalleş bir olay her şeyi alt üst eder. Cevdet ailesinden kopmaya mecbur kalır. Kanal D’nin sevilen dizisi Selanik’ten İzmir’e göç etmek zorunda kalan Azize’ye ise Tevfik yardım eder.

Vatanım Sensin’i finale götüren büyük hatalar

Vatanım Sensin’in Yayın Tarihi

Balkan Harbi ve İzmir’in işgal dönemiyle başlayan, kimin hain, kimin kahraman olduğunun ilk bakışta asla anlaşılamayacağı büyük bir savaşın içerisinde, parçalanan bir ailenin yeniden bir araya gelme hikayesini ekrana taşıyacak “Vatanım Sensin” büyülü, tutkulu ve unutulmaz bir aşkın, bir savaşın gölgesinde ayakta kalma mücadelesinin konu alındığı Vatanım Sensin, heyecan dolu izleyenleri televizyon ekranlarına bağlayan yeni bölümü ile 17 Nisan Perşembe akşamı saat 20.00’de Kanal D’de.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler