Ana SayfaÜnlülerBülent Ersoy kendisine 'hepatit B' diyen ünlü ismi affetmedi

İlgili Postlar

Bülent Ersoy kendisine ‘hepatit B’ diyen ünlü ismi affetmedi

Ekranın Divası olarak bilinen Bülent Ersoy, şu sıralar hastalık haberleri ile gündemde. Usta sanatçı Bülent Ersoy, geçtiğimiz günlerde ağır grip şikayetiyle hastaneye kaldırılmıştı. Hakkında bir iddia gündeme gelmişti. Bülent Ersoy, “Diva aslında Hepatit B” şeklinde açıklama yapan şarkıcı Eylül Metin hakkında suç duyurusunda bulundu. Hepsi ve daha fazlası haberimizde…

Bülent Ersoy ve Selçuk Yapar arasında gerilim!

Bülent Ersoy’dan Eylül Metin’e Dava Şoku…

Şu sıralar ATV’de yayınlanan Popstar 2018 yarışmasında jüri üyeliği yapan usta sanatçı Bülent Ersoy’un avukatı Serkan Toper tarafından Anadolu Cumhuriyet Savcılığı Basın Suçları Soruşturma Bürosu’na şikayetini bildirdi. Şikayet dilekçesinde şöyle denildi: “Bülent Ersoy’un, şüphelinin iddialarının aksine Hepatit B hastası olmadığı açıktır. Basın yoluyla kişinin özel hayatının ihlali suçu oluşmuştur. Eylül Metin’in, eylemine uyan sevk maddeleri uyarınca cezalandırılması amacıyla hakkında kamu davası açılmasını talep ederiz.” Ersoy’un bu şikayeti üzerine soruşturma başlatıldı.

Bülent Ersoy Kimdir?

Popstar 2018 Neden Ekranda Yer Almadı?

Bülent Ersoy, Deniz Seki, Armağan Çağlayan ve Can Bonomo’nun Jüri koltuğunda oturduğu Popstar 2018, Kanal D’nin 16 Mayıs tarihli yayın akışında yer almadı. Bülent Ersoy hayranları durumu merak etti. Bülent Ersoy’un sağlığı düzelmedi mi? gibi sorular akla geldi… Filistin’deki acı olayların ardından ulusal yas ilan edildişti, bu nedenle birçok kanal yayın akışında değişikliğe gitti. Bu kanallardan biri de Kanal D oldu. Bir eğlence programı olan Popstar 2018’in final bölümü ertelendi.
 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler