Ana SayfaÜnlülerNurgül Yeşilçay'dan botoks açıklaması

İlgili Postlar

Nurgül Yeşilçay’dan botoks açıklaması

Botoks kurbanı olan Nurgül Yeşilçay’dan botoks açıklaması! Ünlü oyuncu, yaptırdığı botoks uygulamasının kurbanı olunca bu konudaki kesin kararını verdiğini açıkladı. Nurgül Yeşilçay, bir daha botoks yaptıracak mı? Detaylar haberimizde…

Ekrana yeniden dönme hevesi Nurgül Yeşilçay’a bakın neler yaptırmış!

Botoks kurbanı Nurgül Yeşilçay

Güzelliği ile dikkat çeken ünlü oyuncu Nurgül Yeşilçay, geçtiğimiz aylarda yüzüne orantısız şekilde botoks uygulaması yaptırmıştı. Yüzü şişen ve kötü bir görünüme maruz kalan Yeşilçay, botoks kurbanı olmuştu.

Nurgül Yeşilçay kimdir?

Nurgül Yeşilçay’dan botoks açıklaması

Nurgül Yeşilçay, botoks yaptırmakla ilgili kesin kararını verdi. Botoks yaptırma kararını “Evet, botoks mağduru oldum. Gaza geldim, dozunu kaçırdım. Cilt bakımına gidiyordum zaten. Bu sene biraz boş vaktim vardı. Orada söylenenleri dinlemeye başladım. Allah’tan botoks geçici bir şey, yoksa yanmıştım.” sözleri ile anlatan Nurgül Yeşilçay, “Bana ‘Çok güzel oldun’ diyorlardı, ben de ‘Evet, çok güzel oldum’ diyordum. Bir şuursuzluk, bir şuursuzluk! Sonra herkes üstüme gelince ‘Herhalde bir hata var’ dedim.” diye konuştu.

Nurgül Yeşilçay bir daha botoks yaptıracak mı?

Botoks konusunda kesin kararını verdiğini ifade eden Nurgül Yeşilçay, “Bir daha botoks yaptırır mıyım hiç, neyse o!” dedi.

Jüri üyesi olacak

Ünlü oyuncu Nurgül Yeşilçay, şimdilerde Star TV ekranlarında yayınlanacak ‘Geleceğin Starı’ yarışmasında jüri koltuğuna oturmaya hazırlanıyor. Yeşilçay, ekrana çıkmak için sıkı bir hazırlık yapıyor. Fazla kilolarından bile kurtuldu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler