Ana SayfaÜnlülerBuse Varol'dan Alişan'a anlamlı doğum günü sürprizi!

İlgili Postlar

Buse Varol’dan Alişan’a anlamlı doğum günü sürprizi!

Buse Varol, eşi Alişan’a anlamlı bir doğum günü sürprizi hazırladı. Alişan, eşinden gelen sürpriz karşısında duygusal anlar yaşadı. Doğum gününden detayları sevenleri ile paylaşan Alişan, “En anlamlı doğum günüm, inşallah 8 ay sonra bebeğimizi kucağımıza alacağız.” dedi. Detaylar haberimizde…

Alişan kendi başına dert açıyor…

Ünlü türkücü Alişan, 42 yaşına girdi. Hayatının evli olarak geçirdiği ilk doğum gününü kutlayan Alişan’ın özel gününün tek detayı bu da değildi. Alişan, baba adayı olarak ilk doğum gününü kutladı.

Alişan kimdir?

Buse Varol’dan Alişan’a romantik doğum günü sürprizi

Buse Varol, geçtiğimiz haftalarda muhteşem bir düğünle evlendiği eşi Alişan’a özel bir doğum günü partisi sürprizi hazırladı. Yakın arkadaşları ile işbirliği yapan Buse Varol, eşi Alişan için mumlar ve güllerle birlikte romantik bir doğum günü partisi hazırladı.

Buse Varol Kimdir?

Alişan’ın anlamlı paylaşımı

Alişan, karşılaştığı romantik doğum günü sürprizini, sosyal medya hesabından paylaştığı kareler ile yayınladı. Alişan, paylaşımına eşine yazdığı duygusal bir not da ekledi: Hayatımın en anlamlı doğum gününü yaşadım bugün. Evliyim ve Allah’ın izniyle 8 ay sonra bebeğimizi kucağımıza alacağız.

Teşekkür etmeyi ihmal etmedi

Alişan, Buse Varol ile birlikte kendisine sürpriz hazırlayan arkadaşlarına da “Bütün bir hafta bana çaktırmadan çalışıp, bu sürprizi hazırlayan canlarım.. Hepinizi çok seviyorum.” notu ile teşekkür etti.

Ece Erken Alişan’ı böyle kutladı

Alişan’ın yakın dostu Ece Erken de, doğum gününü oğlu Eymen ile Alişan’ın birlikte çekilmiş bir fotoğrafını sosyal medyada paylaşarak kutladı. Ece Erken, paylaşımında “Kendimi bildim bileli dostumsun. Ne desem ki artık her yıl anlata anlata bitiremedim seni. Ama en anlamlı, en özel bu yıl canım. Dünya güzeli bir eş ve evladınızlageçireceğiniz nice sağlıklı yıllarınız olsun. Seni ve Buse’mizi çok seviyoruz. Ece – Eymen” şeklinde ifadeler kullandı. Erken, notunun en sonunda Alişan’a espri yaparak “İkiz olursa iki tane mi altın takmak zorundayız?” şeklinde bir yorum ekledi. Alişan’ın Erken’e yanıtı gecikmedi. Ece Erken’in gönderisine yorumla yanıt veren Alişan önce “Vallahi aynen yazdığın gibi kendimi bildim bileli dostumsun. Allah bana da Eymen gibi tatlı bir yavru nasip eder inşallah” şeklinde yanıt verdi, ardından da “İkiz olursa bildireceğim sana merak etme” şeklinde esprili yanıt verdi.

Ece Erken kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler