Ana SayfaKimdirTuan Tunalı Kimdir?

İlgili Postlar

Tuan Tunalı Kimdir?

Hazal Filiz Küçükköse eski eşi olan Tuan Tunalı kimdir? “Deniz Yıldızı” adlı sevilen dizide ‘Özgür’ karakterini canlandıran başarılı oyuncu Tuan Tunalı kimdir? Hazal Filiz Küçükköse ile üç yıldan beri evli olan Tuan Tunalı; eşiyle boşanacaklarına dair iddiaların ardından, dün sosyal medya hesabındaki paylaşımıyla magazin gündeminde çok konuşulan isimlerden oldu. Peki Tuan Tunalı kimdir?


Bugün Doğan Ünlüler

Tuan Tunalı aslen nereli? Tuan Tunalı şuan kaç yaşında? Tuan Tunalı aslen hangi burç?

Tuan Tunalı aslen Belçikalıdır. Tuan Tunalı şuan 35 yaşında ve yay burcudur.

Tuan Tunalı Kimdir?

Başarılı oyuncu Tuan Tunalı 2 Aralık 1983 yılında Belçika’da doğmuştur. Büyük Kolej, Kolej XXIII ve Tevfik Fikret Lisesinde eğitim görmüştür. Sonrasında; Yeditepe Üniversitesi Radyo Sinema Ve Televizyon Bölümünde okuyarak Paris’te, Sinema Bölümü üzerine MBA Masterını tamamlamıştır.

7 sezon boyunca gündüz kuşağının “Deniz Yıldızı” adlı sevilen gençlik dizisinde ‘Özgür’ karakterini canlandırmış ve ilgi odağı olmuştur. Bu dizi film ile popüler olan Tuan Tunalı, yine dizide o zamanlar rol arkadaşı olan Hazal Filiz Küçükköse ile 2014 yılında evlenmiştir.

Yakışıklı oyuncu Tuan Tunalı; 2001 yılında Best Promising Model ve 2008 yılında da Best Press Model Yarışmalarına katılarak Best Model unvanına layık görülmüştür. 190 cm boyunda ve 83 kilodur. Ayrıca ünlü model; profesyonel anlamda Badminton, Bilardo ve Basketbol sporlarıyla uğraşmakta olup aynı zamanda İngilizce, Fransızca tercümanlık da yapmaktadır.

“Kara Sevda” dizisinde ‘Zeynep’ rolüyle çok popüler olan Hazal Filiz Küçükköse ile ayrıldıkları ve boşanacakları haberleriyle gündeme gelen yakışıklı oyuncu Tunalı’nın; dün sosyal medya hesabındaki paylaşımı, magazin gündemine bomba gibi düştü! Yaptığı paylaşımıyla, boşanma sebepleri hakkında birçok iddialar ortaya atılan Tunalı; bugün magazin gündeminde adını çokça duyuran isimlerden oldu.

Hazal Filiz Küçükköse ile Tuan Tunalı Neden Boşanıyor? İşte Çarpıcı İddialar!

Tuan Tunalı’nın TV Çalışmaları

2000-Bizim Evin Halleri Dizisi

Başarılı oyuncu Tunalı;TRT 1 ekranlarında bir zamanların sevilen dizilerinden olan “Bizim Evin Halleri” adlı dizi filmde 9 ay yönetmen yardımcılığı yapmıştır.

2009-2015- Deniz Yıldızı Dizisi

Tuan Tunalı; yapımcılığını Focus Film’in üstlendiği “Deniz Yıldızı” adlı dizide ‘Özgür Atabay’ karakteriyle rol almıştır. Sevilen dizi filmin; ilk 5 sezonu FOX TV’de, 6.sezonu Star TV’de, 7.sezonu ise Show TV’de yayınlanmış ve 2015 yılında final yapmıştır. Tunalı, dizide ilk 4 sezon ‘Gözde’ rolünü canlandıran Hazal Filiz Küçükköse ile evlenmiştir.

2018- Yasak Elma dizisi

 

 

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler